Deadline kwaliteitseisen beschermingsbewind in zicht

2016-02-05T13:54:19+01:003 februari, 2016|

Op 29 januari 2014 is het ‘Besluit kwaliteitseisen curatoren, beschermingsbewindvoerders en mentoren’ van kracht geworden. Per 1 april 2016 is de overgangsfase voorbij en moet iedere bewindvoerder aan de eisen voldoen.

Overname dossiers

We weten inmiddels, zoals ook recent bleek in de landelijke media, dat diverse bewindvoerders om verschillende redenen niet aan die eisen kunnen of willen voldoen en stoppen als zelfstandig bewindvoerder. Mocht u in deze situatie verkeren dan komen wij graag met u in gesprek. ZEKER Financiële Zorgverlening kan met de huidige bezetting een ruim aantal dossiers extra aan zonder dat dit ten koste zal gaan van de kwaliteit.

Bovenstaande is reeds ook bij de rechtbank gemeld.
Lees de brief.

Starten als franchisenemer of als bewindvoerder-hoofdkantoor

Wellicht is er naast overname van dossiers een andere oplossing mogelijk. Wij komen als franchisegever graag in gesprek om te kijken of er behalve stoppen nog een andere oplossing mogelijk is. Denk aan starten als franchisenemer of als ervaren bewindvoerder op het hoofdkantoor.

Meer achtergrondinformatie – brief.

ZEKER is een groeiende, landelijke franchiseorganisatie met op dit moment ongeveer 30 bewindvoerders en op het hoofdkantoor nog 10 medewerkers. Onze kracht is dat we de voordelen van een grote organisatie hebben gekoppeld aan de voordelen van een kleine zelfstandige bewindvoerder die zijn klanten kent.

We zijn als organisatie altijd op zoek naar win-win mogelijkheden. Met elkaar kunnen we bekijken of dat ook in uw situatie van toepassing is.

Interesse in een oriënterend gesprek? Stuur een CV + motivatie naar vacature@zekerfz.nl