ZEKER Financiële Zorgverlening

ZEKER Financiële Zorgverlening is een landelijk werkende organisatie met onafhankelijke beschermingsbewindvoerders. Bewindvoerders die voor particulieren inzichtelijk en professioneel hun privé-administratie verzorgen.

Het franchiseconcept van ZEKER geeft de klant de voordelen van een persoonlijke bewindvoerder met regionale kennis (local hero) in combinatie met alle voordelen van een grote solide organisatie. Denk hierbij aan kwaliteitswaarborging, vervanging bij ziekte of vakantie, interne praktijkopleiding, wekelijkse bijscholing, een interne helpdesk, juridische helpdesk, centrale post- en bankverwerking en niet te vergeten jaarlijks de verplichte audit.

Omdat belangrijk overhead en randzaken door het hoofdkantoor worden verzorgd en geregeld kunnen onze bewindvoerders zich volledig focussen op de werkzaamheden voor de klant.

Bekijk het filmpje voor een duidelijke uitleg over beschermingsbewind en de werkwijze van ZEKER.

HET MOET ANDERS, HET KAN ANDERS

ZEKER Financiële Zorgverlening heeft veel ervaring op het gebied van beschermingsbewind. De explosieve groei van bewindvoerders afgelopen jaren is ten koste gegaan van de kwaliteit. Mede daarom is er begin 2014 nieuwe wetgeving van kracht geworden. De kwaliteit moet beter en dus worden er hogere eisen aan de bewindvoerder gesteld. ZEKER Financiële Zorgverlening wil daarin toonaangevend zijn. De gewenste kwaliteitsslag die de sector zo hard nodig heeft is door ons al gemaakt. Dit hebben we vertaald in 7 ZEKERheden.