ZEKER heeft nu ook een afdeling NALATENSCHAPPEN

2020-05-07T20:38:32+02:001 mei, 2020|

Vanaf nu kunt u ook voor het voorbereiden en/of afwikkelen van een (toekomstige) nalatenschap terecht bij ZEKER Financiële Zorgverlening.

Nalatenschapsregistratie

U wilt later uw nabestaanden voor wat betreft de financiële en organisatorische zaken ontzorgen. Het voorbereiden van uw nalatenschap scheelt enorm veel tijd, geld en energie voor uw nabestaanden. En daarnaast kunnen zaken dan zo geregeld worden zoals u ze wenst. ZEKER kan u hierin adviseren en dit samen met u vastleggen in het Digitaal Nalatenschapsdossier.

Nalatenschapsafwikkeling

Er zijn twee meest voorkomende vormen die door onze organisatie worden aangeboden om een nalatenschap af te wikkelen. Onze organisatie kan bij testament worden aangewezen als executeur of we krijgen een volmacht van de erfgenamen.

Executeur
In het testament kan een executeur worden aangewezen. Onze organisatie zou dan als executeur kunnen optreden waarmee u verzekerd bent van een zorgvuldige afwikkeling. Een groot voordeel voor de erfgenamen is dat ze bij overlijden één vast contactpersoon hebben.

Volmacht
Is er geen testament en niets vooraf geregeld dan bepaalt de wet wie de erfgenamen zijn. De erfgenamen gezamenlijk kunnen één persoon een volmacht geven om de nalatenschap af te wikkelen.

Als gecertificeerd RegisterExecuteur maken wij gebruik van het Digitaal Nalatenschapsdossier. Via het Digitaal Nalatenschapsdossier kunnen erfgenamen 24/7 het dossier raadplegen en inzicht krijgen over de stand van zaken.

Testamentair bewind

Als u iets wil nalaten maar u wilt niet dat direct over het erfdeel beschikt kan worden, dan kan testamentair bewind uitkomst bieden. ZEKER is gespecialiseerd bewindvoerder en zodoende bent u gegarandeerd dat de zaken rondom het testamentair bewind goed zijn geregeld.

Bekijk voor meer informatie op de pagina’s over nalatenschappen, of neem contact op met één van onze adviseurs via nalatenschappen@zekerfz.nl.