FRANCHISENEMERS AAN HET WOORD

“Ik beschouw het nog steeds als een cadeau dat ik jullie pad gekruist heb en daar nu op mee kan lopen. Het is bijzonder dat het gevoel van ‘samen’ zo veel sterken is alleen op mijn zolderkamer als zzp’er dan in al mijn banen hiervoor. Dat komt door iedereen van de helpdesk, de juridische helpdesk, de postkamer en collega-franchisenemers. Zeker deze laatste maand heb ik het extra gemerkt. Ik vond het moeilijk los te laten om tot last te zijn, maar de steun die ik heb ervaren is hartverwarmend. Iedereen dank daarvoor!”

“Ik maak inmiddels ruim 5 jaar deel uit van ZEKER en ik kan wel zeggen dat dit hoort bij het rijtje van een van de beste dingen die me in mijn leven zijn overkomen. Ik ben jullie dankbaar voor de kans die ik heb gekregen en hoop nog geruime tijd deel te mogen uitmaken van deze fantastische organisatie. Wat jullie nastreven bij de klant die centraal staat, maken jullie wat mij betreft ook waar bij de franchisenemers. Door jullie activiteiten groeien wij met elkaar en dat ervaar ik als heel positief. Complimenten daarvoor!”

“Bijna 5 jaar ben ik heel blij en tevreden als franchisenemer bij ZEKER Financiële Zorgverlening. De franchisefee die ik betaal voor deze totale ondersteuning is het meer dan waard. Als bewindvoerder word ik bij veel randzaken ontzorgd en kan ik terugvallen op een kundige (juridische) helpdesk, zodat ik mij volledig kan focussen op mijn klanten.”

Hieronder staat nog een aantal artikelen van franchisenemers over hun ervaringen met ZEKER Financiële Zorgverlening.

  • Janny Jakobs-Wind >> Lees meer:
    beschermingsbewindvoerder regio Meppel, Steenwijkerland, Zwolle e.o.”Alle randzaken zijn perfect geregeld, zodat ik me volledig op mijn klanten kan richten.
  • Laetitia Boer-Wolters >> Lees meer:
    beschermingsbewindvoerder regio Heerenveen, Steenwijkerland, De Wolden, Hoogeveen e.o.”Geen dossier is hetzelfde, geen persoon is hetzelfde.”