Janny Jakobs-Wind

Home/Janny Jakobs-Wind
Janny Jakobs-Wind

Janny Jakobs-Wind

Regio Noord-Nederland

"Alle randzaken zijn perfect geregeld, zodat ik me volledig op mijn klanten kan richten."

Mijn focus ligt op ouderen die zelf de financiën niet (meer) kunnen beheren, (licht) verstandelijk gehandicapten en mensen met problematische schulden. Bij schulden gaat het vooral om het beschermen van de beslagvrije voet en - indien mogelijk - het toeleiden naar de MSNP en/of de WSNP.

Leuk aan mijn werk


De grootste uitdaging en meteen het leukste aan het werk vind ik het combineren van cijfermatige zakelijkheid en sociaal werken. Je moet scherp en zakelijk zijn in de financiën, de regelgeving en het omgaan met alle instanties die daarmee te maken hebben zoals de belastingdienst, gemeente, zorgverzekeraars, incassobureaus etc., omdat die elkaar nogal eens tegenwerken. Daarnaast moet je de juiste toon vinden in het omgaan met je klanten en vooral in het vergroten van het bewustzijn van de klanten over hoe hun financiële situatie is. Ik zeg dus nooit zo maar ja of nee op een vraag van een klant, maar leg duidelijk uit waarom.

Voldoening


Ik krijg de meeste voldoening wanneer ik regelingen kan treffen voor mijn klanten waardoor ze financieel beter af zijn en ze dit ook begrijpen. Op het sociale terrein geeft het me voldoening wanneer de klant zelf gaat meedenken en met goede suggesties komt om de situatie op termijn beter te krijgen. Ik vind het heel belangrijk om gelijkwaardigheid te creëren.

Meerwaarde franchiseorganisatie


Een belangrijke meerwaarde van aangesloten zijn bij de franchiseorganisatie ZEKER is dat ik collega's in den lande en op kantoor heb. Samen weet je meer dan alleen en het is bijzonder plezierig om eens met deze of gene van gedachten te wisselen. Daarnaast zijn alle randzaken perfect geregeld, zodat ik daar geen tijd aan kwijt ben en me volledig op mijn klanten kan richten. De software pakketten, telefoon, verzekeringen, bankarrangementen, lidmaatschap BPBI, etc. kosten heel veel tijd en geld om allemaal zelf te regelen, nu is dat bij de start allemaal al geregeld.

Meer informatie over Janny.

BEKIJK OOK:

DIGITALE NIEUWSBRIEF!

ZEKER verstuurt periodiek een
digitale nieuwsbrief met informatie
over beschermingsbewind,
actualiteiten over ouderen,
regionale informatie.

NU INSCHRIJVEN

AANMELDEN

U kunt direct online een verzoek
voor onderbewindstelling
aanvragen.

Vul nu het formulier in.

NU AANMELDEN

7 ZEKERHEDEN

Met de 7 Zekerheden
willen we ons onderscheiden
in de markt: landelijke dekking,
vertrouwd, kwaliteit, duidelijkheid,
transparantie, continuïteit, controle.

LEES SNEL VERDER