Vincent Fonville

Home/Vincent Fonville
Vincent Fonville

Vincent Fonville

Zeker Financiële Zorgverlening

Functie:

Bewindvoerder

Regio Land van Maas en Waal, Tiel, Culemborg, Geldermalsen, Neerijnen, Buren en Neder-Betuwe

Bereikbaar

Ma t/m vr
9.00 - 17.00 uur

Contact

085-7732264
vincent@zekerfz.nl

Postadres (hoofdkantoor)

Postbus 50099
1305 AB Almere
gelderland Nederland

Vincent Fonville - beschermingsbewindvoerder in de regio Land van Maas en Waal, Tiel, Culemborg, Geldermalsen, Neerijnen, Buren en Neder-Betuwe

Beschermingsbewindvoering dichtbij en persoonlijk. Voor u en samen met u!

Ik ben Vincent Fonville, beschermingsbewindvoerder bij ZEKER Financiële Zorgverlening in de regio Land van Maas en Waal, Tiel, Culemborg, Geldermalsen, Neerijnen, Buren en Neder-Betuwe.

Als beschermingsbewindvoerder zet ik samen met u de zaken op een rij zodat u weer inzicht en overzicht krijgt in uw financiële situatie. Ik regel voor u onder andere het aanvragen van tegemoetkomingen, kwijtscheldingen en belastingzaken. Als u schulden heeft, dan zoeken we naar oplossingen. Kortom, ik neem de financiële zorg over zolang u dat zelf niet kunt waardoor u rust en overzicht krijgt en u weer aan de toekomst kunt denken.

Om uw belangen goed te behartigen is financiële, juridische en fiscale kennis noodzakelijk. Die heb ik opgebouwd door 25 jaar ervaring in de financiële dienstverlening en vrijwilligerswerk bij welzijnsorganisaties.

Wat kunt u van mij verwachten?


- Een praktische en persoonlijke aanpak.
- Respect en samenwerking.
- Eén aanspreekpunt.
- Inzicht en overzicht in uw financiën.
- Kennis van de relevante wet- en regelgeving.
- Betrouwbaar en goed bereikbaar.

ZEKER Financiële Zorgverlening is een landelijke organisatie met beschermingsbewindvoerders die wonen en werken in hun regio. Dit biedt u de voordelen van een persoonlijke bewindvoerder die op de hoogte is van de regionale situatie in combinatie met alle voordelen van een grote, solide organisatie. Denk hierbij aan vervanging bij ziekte, jaarlijkse bijscholing en een interne helpdesk.

Heeft u nog vragen? U kunt mij bellen of mailen voor informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Mijn contactgegevens vindt u aan de linkerzijde op deze pagina.

ZEKER Financiële Zorgverlening verwerkt uw persoonsgegevens op een veilige en zorgvuldige manier waardoor uw gegevens niet in handen kunnen komen van onbevoegden. Wij voldoen in de behandeling van uw persoonsgegevens tenminste aan de eisen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG/GDPR). Zie onze privacy-verklaring (te vinden in de footer van deze website).


BEKIJK OOK:

DIGITALE NIEUWSBRIEF!

ZEKER verstuurt periodiek een
digitale nieuwsbrief met informatie
over beschermingsbewind,
actualiteiten over ouderen,
regionale informatie.

NU INSCHRIJVEN

AANMELDEN

U kunt direct online een verzoek
voor onderbewindstelling
aanvragen.

Vul nu het formulier in.

NU AANMELDEN

7 ZEKERHEDEN

Met de 7 Zekerheden
willen we ons onderscheiden
in de markt: landelijke dekking,
vertrouwd, kwaliteit, duidelijkheid,
transparantie, continuïteit, controle.

LEES SNEL VERDER