Saida Ajhnejh

Home/Saida Ajhnejh
Saida Ajhnejh

Saida Ajhnejh

Zeker Financiële Zorgverlening

Functie:

Bewindvoerder

Regio Helmond, Eindhoven en omgeving

Bereikbaar

Ma t/m do
9.30 - 12.00 uur

Contact

085-7732221
ajhnejh@zekerfz.nl

Postadres (hoofdkantoor)

Postbus 50099
1305 AB Almere
noord-brabant Nederland

Saida Ajhnejh - bewindvoerder regio Helmond en Eindhoven

Ik ben Saida Ajhnejh, beschermingsbewindvoerder bij ZEKER Financiële Zorgverlening in regio Helmond, Eindhoven en omgeving.

Na ruim 6 jaar te hebben gewerkt bij de Rabobank, heb ik een switch gemaakt naar het maatschappelijk werk. Hiervoor heb ik onder andere de HBO opleiding Sociale Studie MWD Maatschappelijk werk en dienstverlening gevolgd. De combinatie van financieel en maatschappelijk werk sluiten perfect aan bij mijn werkzaamheden als beschermingsbewindvoerder.

Ik heb veel ervaring met verschillende (groepen) mensen in zeer uiteenlopende omstandigheden zoals; (buurt) bewoners, werknemers, deelnemers, cliënten, klanten, mantelzorgers, bezoekers, multicultureel, jong en oud. Vertrouwen en veiligheid zijn belangrijke voorwaarden om op te kunnen treden als bewindvoerder. Een brede talenkennis en mijn culturele achtergrond spelen hierbij een belangrijke rol. Zonder direct te oordelen, sluit ik aan bij de belevingswereld van de klant om het probleem helder te krijgen en belangrijker nog, de gewenste situatie.

ZEKER Financiële Zorgverlening verwerkt uw persoonsgegevens op een veilige en zorgvuldige manier waardoor uw gegevens niet in handen kunnen komen van onbevoegden. Wij voldoen in de behandeling van uw persoonsgegevens tenminste aan de eisen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG/GDPR). Zie onze privacy-verklaring (te vinden in de footer van deze website).


BEKIJK OOK:

DIGITALE NIEUWSBRIEF!

ZEKER verstuurt periodiek een
digitale nieuwsbrief met informatie
over beschermingsbewind,
actualiteiten over ouderen,
regionale informatie.

NU INSCHRIJVEN

AANMELDEN

U kunt direct online een verzoek
voor onderbewindstelling
aanvragen.

Vul nu het formulier in.

NU AANMELDEN

7 ZEKERHEDEN

Met de 7 Zekerheden
willen we ons onderscheiden
in de markt: landelijke dekking,
vertrouwd, kwaliteit, duidelijkheid,
transparantie, continuïteit, controle.

LEES SNEL VERDER