Pip Groot

Home/Pip Groot
Pip Groot

Pip Groot

Zeker Financiële Zorgverlening

Functie:

Bewindvoerder

Regio Amsterdam-Noord en Zaanstad

Bereikbaar

Ma, di, do
10.00 - 14.00 uur
Wo
10.00-12.00 uur

Contact

085-7732213
pip@zekerfz.nl

Postadres (hoofdkantoor)

Postbus 50099
1305 AB Almere
noord-holland Nederland

Pip Groot - beschermingsbewindvoerder in regio Amsterdam-Noord en Zaanstad

Ik ben Pip Groot, beschermingsbewindvoerder bij ZEKER Financiële Zorgverlening in Amsterdam-Noord en Zaanstad. Als bewindvoerder zorg ik voor een stabiele financiële situatie als een klant daar zelf tijdelijk of permanent niet toe in staat is. Zo’n situatie kan diverse oorzaken hebben zoals ziekte, een beperking, ouderdom, verslaving en/of schulden etc.

Het samen werken aan een passende financiële oplossing en daardoor een rustigere financiële situatie creëren, staat bij mij centraal. Samen kan ook betekenen met de betrokken familie en/of hulpinstanties. Het is prettig om de klant het vertrouwen te geven dat de financiële middelen goed worden beheerd en geoptimaliseerd.

Daarbij is wederzijds respect en vertrouwen de basis.

Ik realiseer me dat dit voor mensen ingrijpend is of kan zijn. Begeleiden en doen inzien dat het samen aanbrengen van een goede financiële structuur en financiële discipline uiteindelijk leidt tot een positieve uitkomst, zie ik als uitdaging.

Ik heb me aangesloten bij ZEKER Financiële Zorgverlening omdat ik mij als professionele bewindvoerder volledig wil kunnen richten op de klant en tegelijkertijd, waar nodig, ook wil kunnen terugvallen op een organisatie met een goede reputatie, veel vakinhoudelijke kennis en ervaring, wat bijdraagt aan de kwaliteit en continuïteit.

Mijn werkwijze wordt elk jaar gecontroleerd door de rechtbank.

ZEKER Financiële Zorgverlening verwerkt uw persoonsgegevens op een veilige en zorgvuldige manier waardoor uw gegevens niet in handen kunnen komen van onbevoegden. Wij voldoen in de behandeling van uw persoonsgegevens tenminste aan de eisen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG/GDPR). Zie onze privacy-verklaring (te vinden in de footer van deze website).


BEKIJK OOK:

DIGITALE NIEUWSBRIEF!

ZEKER verstuurt periodiek een
digitale nieuwsbrief met informatie
over beschermingsbewind,
actualiteiten over ouderen,
regionale informatie.

NU INSCHRIJVEN

AANMELDEN

U kunt direct online een verzoek
voor onderbewindstelling
aanvragen.

Vul nu het formulier in.

NU AANMELDEN

7 ZEKERHEDEN

Met de 7 Zekerheden
willen we ons onderscheiden
in de markt: landelijke dekking,
vertrouwd, kwaliteit, duidelijkheid,
transparantie, continuïteit, controle.

LEES SNEL VERDER