Patty Looijen

Home/Patty Looijen
Patty Looijen

Patty Looijen

Zeker Financiële Zorgverlening

Functie:

Bewindvoerder

Regio Etten-Leur, Moerdijk, Rucphen, Steenbergen, Tholen

Bereikbaar

Ma, Di, Do, Vr
10.00 - 15.00 uur

Contact

085-7732284
patty@zekerfz.nl

Postadres (hoofdkantoor)

Postbus 50099
1305 AB Almere
noord-brabant, zeeland Nederland

Patty Looijen - bewindvoerder in regio Etten-Leur, Moerdijk, Rucphen, Steenbergen, Tholen

Ik ben Patty Looijen, beschermingsbewindvoerder bij ZEKER Financiële Zorgverlening in de regio Etten-Leur, Moerdijk, Rucphen, Steenbergen, Tholen.

Bent u, is uw cliënt of iemand om wie u veel geeft, niet in staat de financiën te beheren of onder controle te krijgen? Dan kan beschermingsbewind een uitkomst bieden.

In een kennismakingsgesprek bespreken we wat ik doe als beschermingsbewindvoerder en ook wat niet. We inventariseren waar de problemen liggen en waar u behoefte aan heeft. Daarnaast maken we een actieplan met als doel financiële rust te creëren. Onderling vertrouwen is erg belangrijk voor een goede samenwerking. Niet alleen met u als klant maar ook met uw naasten en/of zorgverleners.

ZEKER Financiële ZorgverleningU heeft bij ZEKER Financiële Zorgverlening de voordelen van één persoonlijke contactpersoon met regionale kennis in combinatie met alle voordelen van een grote solide organisatie. Ik ben als bewindvoerder aangesloten bij ZEKER zodat ik gebruik kan maken van de daar aanwezige kennis, ervaring en continuïteit. Ook door jaarlijkse controle door de rechtbank wordt de kwaliteit als bewindvoerder gewaarborgd.

Bij ZEKER kan de klant via het online kasboek meekijken. Indien ik langere tijd afwezig ben, beantwoordt een collega uw vragen. Ook de uitgebreide opleiding, jaarlijkse bijscholing en een interne deskundige helpdesk zijn belangrijk zodat u tevreden kunt blijven.

ZEKER Financiële Zorgverlening verwerkt uw persoonsgegevens op een veilige en zorgvuldige manier waardoor uw gegevens niet in handen kunnen komen van onbevoegden. Wij voldoen in de behandeling van uw persoonsgegevens tenminste aan de eisen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG/GDPR). Zie onze privacy-verklaring (te vinden in de footer van deze website).


BEKIJK OOK:

DIGITALE NIEUWSBRIEF!

ZEKER verstuurt periodiek een
digitale nieuwsbrief met informatie
over beschermingsbewind,
actualiteiten over ouderen,
regionale informatie.

NU INSCHRIJVEN

AANMELDEN

U kunt direct online een verzoek
voor onderbewindstelling
aanvragen.

Vul nu het formulier in.

NU AANMELDEN

7 ZEKERHEDEN

Met de 7 Zekerheden
willen we ons onderscheiden
in de markt: landelijke dekking,
vertrouwd, kwaliteit, duidelijkheid,
transparantie, continuïteit, controle.

LEES SNEL VERDER