Meindert en Gerry Zuur

Home/Meindert en Gerry Zuur
Meindert en Gerry Zuur

Meindert en Gerry Zuur

Zeker Financiële Zorgverlening

Functie:

Bewindvoerder

Regio Harderwijk, Ermelo, Nunspeet, Putten en Nijkerk

Bereikbaar

Ma t/m vr
9.00 - 12.00 uur

Contact

085-7732233
zuur@zekerfz.nl

Postadres (hoofdkantoor)

Postbus 50099
1305 AB Almere
gelderland Nederland

Meindert en Gerry Zuur - bewindvoerders regio Harderwijk, Ermelo, Nunspeet, Putten en Nijkerk.

Wij zijn Meindert en Gerry Zuur, beschermingsbewindvoerder bij ZEKER Financiële Zorgverlening in regio Harderwijk, Ermelo, Nunspeet, Putten en Nijkerk.

Het leven wordt steeds ingewikkelder. Soms is het lastig om overzicht te houden over uw geldzaken. Misschien heeft u schulden, of weet u niet meer hoe u rond moet komen met uw inkomen. Als u er niet meer uitkomt, kan een beschermingsbewindvoerder u helpen om uw geldzaken op orde te krijgen. Ons werk is om voor rust en stabiliteit te zorgen. Wij gaan er voor zorgen, dat uw vaste lasten betaald worden. U krijgt wekelijks of maandelijks een vast bedrag voor uw boodschappen. Als u schulden heeft nemen wij contact op met uw schuldeisers en gaan zo snel mogelijk op zoek naar een oplossing van uw schulden. Soms is schuldhulpverlening de enige oplossing. Dan helpen wij u bij de aanmelding en het hele traject.

Zeker is een landelijke organisatie, maar elke bewindvoerder heeft zijn of haar eigen regio. Daardoor kennen wij de plaatselijke regelgeving en hulpverleningsinstanties.

Wilt u weten of wij in uw situatie kunnen helpen, bel ons gerust voor meer informatie of stuur een mail. Wij gaan graag met u in gesprek.

ZEKER Financiële Zorgverlening verwerkt uw persoonsgegevens op een veilige en zorgvuldige manier waardoor uw gegevens niet in handen kunnen komen van onbevoegden. Wij voldoen in de behandeling van uw persoonsgegevens tenminste aan de eisen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG/GDPR). Zie onze privacy-verklaring (te vinden in de footer van deze website).


BEKIJK OOK:

DIGITALE NIEUWSBRIEF!

ZEKER verstuurt periodiek een
digitale nieuwsbrief met informatie
over beschermingsbewind,
actualiteiten over ouderen,
regionale informatie.

NU INSCHRIJVEN

AANMELDEN

U kunt direct online een verzoek
voor onderbewindstelling
aanvragen.

Vul nu het formulier in.

NU AANMELDEN

7 ZEKERHEDEN

Met de 7 Zekerheden
willen we ons onderscheiden
in de markt: landelijke dekking,
vertrouwd, kwaliteit, duidelijkheid,
transparantie, continuïteit, controle.

LEES SNEL VERDER