Marian van Heijningen

Home/Marian van Heijningen
Marian van Heijningen

Marian van Heijningen

Zeker Financiële Zorgverlening

Functie:

Bewindvoerder

Regio Utrecht stad, Nieuwegein, IJsselstein en Woerden

Bereikbaar

Ma t/m do
10.00 - 15.00 uur

Contact

085-7732251
marian@zekerfz.nl

Postadres (hoofdkantoor)

Postbus 50099
1305 AB Almere
utrecht Nederland

Marian van Heijningen - bewindvoerder regio Zuidwest Utrecht

Mijn naam is Marian van Heijningen, beschermingsbewindvoerder bij ZEKER Financiële Zorgverlening in Zuidwest Utrecht (Utrecht stad, Nieuwegein, IJsselstein, Woerden e.o.)

Ruim 30 jaar heb ik met veel plezier gewerkt bij een van de grote banken in Nederland, in zeer uiteenlopende functies. De laatste jaren daarvan heb ik intensief samengewerkt met bewindvoerders en in die periode ben ik enthousiast geworden voor dit beroep. Ik vind het mooi om mijn brede financiële kennis en ervaring in te kunnen zetten voor mensen die deze hulp hard nodig hebben, om welke redenen dan ook.

Als beschermingsbewindvoerder neem ik tijdelijk of permanent het beheer van de financiën over en zorg ik voor een stabiele en veilige financiële situatie, zodat de klant de financiële rust krijgt die hij/zij verdient. En als gecertificeerd financieel planner ga ik ook de wat complexere financiële situaties niet uit de weg. In mijn werk als bewindvoerder word ik benoemd EN gecontroleerd door de Rechtbank.

Heel bewust heb ik als zelfstandig bewindvoerder gekozen voor de samenwerking met ZEKER Financiële Zorgverlening, ingegeven door een goede en gedegen opleiding (zowel theorie als praktijk), de kennis en jarenlange ervaring, maar vooral ook de gegarandeerde continuïteit voor de klant.

Nieuwsgierig geworden? Mijn contactgegevens vindt u aan de linkerzijde van dit scherm. Een afspraak is snel gemaakt!

ZEKER Financiële Zorgverlening verwerkt uw persoonsgegevens op een veilige en zorgvuldige manier waardoor uw gegevens niet in handen kunnen komen van onbevoegden. Wij voldoen in de behandeling van uw persoonsgegevens tenminste aan de eisen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG/GDPR). Zie onze privacy-verklaring (te vinden in de footer van deze website).


BEKIJK OOK:

DIGITALE NIEUWSBRIEF!

ZEKER verstuurt periodiek een
digitale nieuwsbrief met informatie
over beschermingsbewind,
actualiteiten over ouderen,
regionale informatie.

NU INSCHRIJVEN

AANMELDEN

U kunt direct online een verzoek
voor onderbewindstelling
aanvragen.

Vul nu het formulier in.

NU AANMELDEN

7 ZEKERHEDEN

Met de 7 Zekerheden
willen we ons onderscheiden
in de markt: landelijke dekking,
vertrouwd, kwaliteit, duidelijkheid,
transparantie, continuïteit, controle.

LEES SNEL VERDER