Marcel Sijtsma

Home/Marcel Sijtsma
Marcel Sijtsma

Marcel Sijtsma

Zeker Financiële Zorgverlening

Functie:

Bewindvoerder

Regio Lelystad, Dronten en Zeewolde

Bereikbaar

Ma t/m do
10.00 - 15.00 uur

Contact

085-7732203
marcel@zekerfz.nl

Postadres (hoofdkantoor)

Postbus 50099
1305 AB Almere
flevoland Nederland

Marcel Sijtsma - beschermingsbewindvoerder in regio Lelystad, Dronten en Zeewolde

Ik ben Marcel Sijtsma, beschermingsbewindvoerder bij ZEKER Financiële Zorgverlening in de regio Lelystad, Dronten en Zeewolde.

Na 7 jaar te hebben gewerkt in het creditmanagement op de afdeling debiteurenbeheer, ben ik tot de conclusie gekomen dat ik door mijn sociale en financiële kennis en vaardigheden, meer wil betekenen voor mensen die hun eigen financiële huishouding niet op orde krijgen of kunnen houden. Deze uitdaging heb ik sinds 2008 gevonden bij ZEKER. Door het beheren van de financiën en deze te verbinden met sociale aspecten, zorg ik voor meer rust en stabiliteit in de financiële administratie van de klant. Ik beheer mijn portefeuille volledig zelfstandig waardoor ik de persoonlijke situatie van al mijn klanten goed ken. Hierdoor kan ik snel inspelen op alles wat er speelt en ik merk dat mijn klanten dit enorm waarderen.

Door mijn opgebouwde kennis en ervaring op het gebied van beschermingsbewind en de mogelijkheid die ZEKER biedt om als bewindvoerder in je eigen regio te opereren, ben ik sinds 1 januari 2018 als zelfstandig bewindvoerder actief in de regio Lelystad, Dronten en Zeewolde, onder de vlag van ZEKER. Dit geeft mijn klanten de voordelen van een persoonlijke bewindvoerder met regionale kennis (local hero) in combinatie met de voordelen van een grote solide organisatie. Denk hierbij aan kwaliteitswaarborging, online inzage in de financiën en vervanging bij ziekte of vakantie.

Spreekt bovenstaande u aan en wilt u meer informatie? Ik sta u graag te woord. Mailen kan uiteraard ook. Mijn contactgegevens vindt u aan de linkerzijde op deze pagina. U kunt natuurlijk ook direct het formulier hieronder invullen en verzenden. Dan maken we een afspraak voor een persoonlijke kennismaking.

ZEKER Financiële Zorgverlening verwerkt uw persoonsgegevens op een veilige en zorgvuldige manier waardoor uw gegevens niet in handen kunnen komen van onbevoegden. Wij voldoen in de behandeling van uw persoonsgegevens tenminste aan de eisen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG/GDPR). Zie onze privacy-verklaring (te vinden in de footer van deze website).


BEKIJK OOK:

DIGITALE NIEUWSBRIEF!

ZEKER verstuurt periodiek een
digitale nieuwsbrief met informatie
over beschermingsbewind,
actualiteiten over ouderen,
regionale informatie.

NU INSCHRIJVEN

AANMELDEN

U kunt direct online een verzoek
voor onderbewindstelling
aanvragen.

Vul nu het formulier in.

NU AANMELDEN

7 ZEKERHEDEN

Met de 7 Zekerheden
willen we ons onderscheiden
in de markt: landelijke dekking,
vertrouwd, kwaliteit, duidelijkheid,
transparantie, continuïteit, controle.

LEES SNEL VERDER