Linda Schreurs

Home/Linda Schreurs
Linda Schreurs

Linda Schreurs

Zeker Financiële Zorgverlening

Functie:

Bewindvoerder

Regio Alphen aan den Rijn, Amsterdam, Bollenstreek, Kaag en Braassem

Bereikbaar

Ma t/m do
10.00 - 14.00 uur

Contact

085-7827816
schreurs@zekerfz.nl

Postadres (hoofdkantoor)

Postbus 50099
1305 AB Almere
zuid-holland Nederland

Linda Schreurs - bewindvoerder regio Alphen aan den Rijn, Amsterdam, Bollenstreek, Kaag en Braassem

Ik ben Linda Schreurs, beschermingsbewindvoerder bij ZEKER Financiële Zorgverlening in Alphen aan den Rijn, Amsterdam, Hillegom, Katwijk, Lisse, Noordwijk, Teylingen, Kaag en Braassem.

Na een opleiding HBO accountancy in 2013 ben ik geruime tijd werkzaam geweest binnen de accountancy en detachering. Hierdoor heb ik verschillende ervaringen opgedaan echter ontbrak bij mij het sociale aspect, iets te kunnen betekenen voor de mensen in de samenleving met behulp van mijn kennis en expertise in de cijfers.

Het oplossen van financiële problemen, het creëren van rust of het vermogen van de cliënt beschermen dat is wat ik graag wilde doen voor mensen die daar behoefte of hulp bij nodig hebben.

Dat is waarom ik besloten heb om als beschermingsbewindvoerder aan de slag te gaan om zo mensen te kunnen ondersteunen waar nodig.

Mensen kunnen door welke reden dan ook het overzicht kwijtraken in moeilijke, onhaalbare of onoverzichtelijke financiële situaties. Hierdoor kunnen schulden ontstaan, wat stress met zich kan meebrengen. Veel mensen vinden het lastig om dit op te lossen en durven vaak ook niet om hulp te vragen.

Ik zou u kunnen helpen en door de administratie van u uit handen te nemen, op orde te krijgen en te zorgen voor stabiliteit. Dit doe ik op een professionele en respectvolle manier, waarbij eerlijkheid en kwaliteit heel belangrijk binnen het vak zijn .

Benieuwd of ik u kan helpen? Zullen we samen kijken naar de mogelijkheden?

U kunt mij bellen of hieronder het contactformulier invullen, dan zal ik contact opnemen om een afspraak te maken voor een persoonlijk gesprek.

ZEKER Financiële Zorgverlening verwerkt uw persoonsgegevens op een veilige en zorgvuldige manier waardoor uw gegevens niet in handen kunnen komen van onbevoegden. Wij voldoen in de behandeling van uw persoonsgegevens tenminste aan de eisen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG/GDPR). Zie onze privacy-verklaring (te vinden in de footer van deze website).


BEKIJK OOK:

DIGITALE NIEUWSBRIEF!

ZEKER verstuurt periodiek een
digitale nieuwsbrief met informatie
over beschermingsbewind,
actualiteiten over ouderen,
regionale informatie.

NU INSCHRIJVEN

AANMELDEN

U kunt direct online een verzoek
voor onderbewindstelling
aanvragen.

Vul nu het formulier in.

NU AANMELDEN

7 ZEKERHEDEN

Met de 7 Zekerheden
willen we ons onderscheiden
in de markt: landelijke dekking,
vertrouwd, kwaliteit, duidelijkheid,
transparantie, continuïteit, controle.

LEES SNEL VERDER