Laurens Hartman

Home/Laurens Hartman
Laurens Hartman

Laurens Hartman

Zeker Financiële Zorgverlening

Functie:

Bewindvoerder

Regio Dordrecht en Drechtsteden

Bereikbaar

Ma, di, do
10.00 - 15.00 uur
Wo, vr
9.00 - 12.00 uur

Contact

085-7732273
laurens@zekerfz.nl

Postadres (hoofdkantoor)

Postbus 50099
1305 AB Almere
zuid-holland Nederland

Laurens Hartman - bewindvoerder in regio Dordrecht, Drechtsteden

Ik ben Laurens Hartman, beschermingsbewindvoerder bij ZEKER Financiële Zorgverlening in de regio Dordrecht en Drechsteden.

Na ruime werkervaring te hebben opgedaan binnen de incassowereld wil ik mijn kennis gebruiken aan de andere kant van de lijn. Tijdens mijn (duale) HBO-studie Management, Economie en Recht ben ik werkzaam geweest bij een gerechtsdeurwaarders-kantoor. Na afronding van deze studie ben ik een aantal jaar werkzaam geweest bij een overheidsincassobureau.

Tijdens dit werk kwam ik mensen tegen die het zelf niet meer redden hun financiële administratie op orde te krijgen en te houden. Of als gevolg van de steeds weer wijzigende wet- en regelgeving door de bomen het bos niet meer zien. Met aandacht voor het individu en zijn of haar financiële situatie wil ik als beschermingsbewindvoerder mijn klanten weer de controle over hun leven geven.

Als beschermingsbewindvoerder is het mijn taak het vermogen te beschermen, beheren en optimaliseren van mensen die door lichamelijke of geestelijke toestand (tijdelijk) niet in staat zijn om dit zelf te doen. Tevens kunnen mensen waarbij sprake is van verkwisting of problematische schulden gebruik maken van deze (wettelijke) bescherming.

Ik heb bewust voor de formule van ZEKER Financiële Zorgverlening gekozen. Door een netwerk van ervaren en gemotiveerde collega’s wordt er gezorgd voor kwaliteit en continuïteit. Dit heeft voor u als klant de nodig voordelen. Zo bestaat er de mogelijkheid om ‘online’ mee te kijken tijdens het hele proces. Bij afwezigheid of ziekte is daarbij vervanging geregeld . Verder is er een uitgebreide vooropleiding, jaarlijkse bijscholing en een deskundige helpdesk, waardoor ik u altijd verder kan helpen.

Voor verder vragen of het aanmelden van een klant sta ik u graag te woord. Uw kunt telefonisch contact opnemen om een situatie voor te leggen of gebruik maken van onderstaand aanmeldformulier.

ZEKER Financiële Zorgverlening verwerkt uw persoonsgegevens op een veilige en zorgvuldige manier waardoor uw gegevens niet in handen kunnen komen van onbevoegden. Wij voldoen in de behandeling van uw persoonsgegevens tenminste aan de eisen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG/GDPR). Zie onze privacy-verklaring (te vinden in de footer van deze website).


BEKIJK OOK:

DIGITALE NIEUWSBRIEF!

ZEKER verstuurt periodiek een
digitale nieuwsbrief met informatie
over beschermingsbewind,
actualiteiten over ouderen,
regionale informatie.

NU INSCHRIJVEN

AANMELDEN

U kunt direct online een verzoek
voor onderbewindstelling
aanvragen.

Vul nu het formulier in.

NU AANMELDEN

7 ZEKERHEDEN

Met de 7 Zekerheden
willen we ons onderscheiden
in de markt: landelijke dekking,
vertrouwd, kwaliteit, duidelijkheid,
transparantie, continuïteit, controle.

LEES SNEL VERDER