José Bonk-Paul

Home/José Bonk-Paul
José Bonk-Paul

José Bonk-Paul

Zeker Financiële Zorgverlening

Functie:

Bewindvoerder

Regio Capelle aan den IJssel, Rotterdam Alexander, Hillegersberg-Schiebroek e.o.

Bereikbaar

Ma, di, do, vr
10.00 - 14.00 uur

Contact

085-7732274
jose@zekerfz.nl

Postadres (hoofdkantoor)

Postbus 50099
1305 AB Almere
zuid-holland Nederland

José Bonk-Paul - bewindvoerder in regio Capelle aan den IJssel, Rotterdam Alexander, Hillegersberg-Schiebroek e.o.

Ik ben José Bonk-Paul, beschermingsbewindvoerder bij ZEKER Financiële Zorgverlening in de regio Capelle aan den IJssel, Rotterdam Alexander, Hillegersberg-Schiebroek e.o.

Financiële rust creëren, dat is mijn doel. Jarenlang heb ik gewerkt als hulpverlener in diverse functies. Ik heb daarbij ondervonden dat mensen door veel redenen verzeild kunnen raken in moeilijke en onoverzichtelijke financiële situaties.

Als bewindvoerder is het mijn taak om rust en stabiliteit op financieel gebied voor mijn klanten te realiseren. Mijn uitgangspunt is denken in mogelijkheden in plaats van beperkingen. Daarbij vind ik het erg belangrijk dat er sprake is van onderling vertrouwen en een goede samenwerking. Ik streef naar een persoonlijke en doelgerichte aanpak.

ZEKER Financiële Zorgverlening


Ik heb bewust voor de formule van ZEKER Financiële Zorgverlening gekozen. Door een netwerk van ervaren en gemotiveerde collega’s wordt er gezorgd voor kwaliteit en continuïteit. Ook bieden we de klant de mogelijkheid om ‘online’ mee te kijken tijdens het hele proces.

Bij afwezigheid of ziekte is er vervanging geregeld. ZEKER is aangesloten bij de landelijke branchevereniging BPBI. Verder heb ik een uitgebreide vooropleiding, jaarlijkse bijscholing en een deskundige helpdesk, waardoor ik u altijd verder kan helpen.

ZEKER Financiële Zorgverlening verwerkt uw persoonsgegevens op een veilige en zorgvuldige manier waardoor uw gegevens niet in handen kunnen komen van onbevoegden. Wij voldoen in de behandeling van uw persoonsgegevens tenminste aan de eisen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG/GDPR). Zie onze privacy-verklaring (te vinden in de footer van deze website).


BEKIJK OOK:

DIGITALE NIEUWSBRIEF!

ZEKER verstuurt periodiek een
digitale nieuwsbrief met informatie
over beschermingsbewind,
actualiteiten over ouderen,
regionale informatie.

NU INSCHRIJVEN

AANMELDEN

U kunt direct online een verzoek
voor onderbewindstelling
aanvragen.

Vul nu het formulier in.

NU AANMELDEN

7 ZEKERHEDEN

Met de 7 Zekerheden
willen we ons onderscheiden
in de markt: landelijke dekking,
vertrouwd, kwaliteit, duidelijkheid,
transparantie, continuïteit, controle.

LEES SNEL VERDER