Hans Kooijman

Home/Hans Kooijman
Hans Kooijman

Hans Kooijman

Zeker Financiële Zorgverlening

Functie:

Bewindvoerder

Regio Hilversum, Soest, Baarn, Bunschoten, Eemnes

Bereikbaar

Ma t/m vr
10.00 - 16.00 uur

Contact

085-7732272
kooijman@zekerfz.nl

Postadres (hoofdkantoor)

Postbus 50099
1305 AB Almere
noord-holland, utrecht Nederland

Hans Kooijman - bewindvoerder in regio Hilversum, Soest, Baarn, Bunschoten, Eemnes

Ik ben Hans Kooijman, beschermingsbewindvoerder bij ZEKER Financiële Zorgverlening in de regio Hilversum, Soest, Baarn, Bunschoten, Eemnes.

Na mijn opleiding Rechten ben ik in de financiële wereld aan de slag gegaan, waarvan de laatste 10 jaar als vermogensbeheerder. Je kan derhalve wel zeggen dat omgaan met de financiën en persoonlijk contact mij in het bloed zit. Het beroep van beschermingsbewindvoerder sluit dan ook naadloos aan bij mijn juridische en financiële achtergrond.

Er zijn zeer veel mensen die voor korte of lange tijd hun financiën niet zelf kunnen beheren en zij kunnen hierdoor financieel maar ook emotioneel in zeer vervelende situaties terecht komen. Dit is voor mij de motivatie om als beschermingsbewindvoerder aan de slag te gaan. Het is mijn doel om financiële rust te scheppen.

ZEKER Financiële Zorgverlening is een landelijke organisatie met beschermingsbewindvoerders die wonen en werken in hun eigen regio. Dit is de reden waarom ik gekozen heb voor de franchiseorganisatie ZEKER. Lokale vertegenwoordiging, continuïteit in geval van afwezigheid, ondersteuning via een interne helpdesk en een goed collegiaal netwerk.

Altijd heb ik geroepen dat je moet doen wat je zegt. Een collega voegde hier iets aan toe: je moet ook zeggen wat je doet! Die combinatie hou ik graag in ere.

Heeft u nog vragen? Ik sta u graag te woord. Mailen kan uiteraard ook. Mijn contactgegevens vindt u aan de linkerzijde op deze pagina.

ZEKER Financiële Zorgverlening verwerkt uw persoonsgegevens op een veilige en zorgvuldige manier waardoor uw gegevens niet in handen kunnen komen van onbevoegden. Wij voldoen in de behandeling van uw persoonsgegevens tenminste aan de eisen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG/GDPR). Zie onze privacy-verklaring (te vinden in de footer van deze website).


BEKIJK OOK:

DIGITALE NIEUWSBRIEF!

ZEKER verstuurt periodiek een
digitale nieuwsbrief met informatie
over beschermingsbewind,
actualiteiten over ouderen,
regionale informatie.

NU INSCHRIJVEN

AANMELDEN

U kunt direct online een verzoek
voor onderbewindstelling
aanvragen.

Vul nu het formulier in.

NU AANMELDEN

7 ZEKERHEDEN

Met de 7 Zekerheden
willen we ons onderscheiden
in de markt: landelijke dekking,
vertrouwd, kwaliteit, duidelijkheid,
transparantie, continuïteit, controle.

LEES SNEL VERDER