Guido Hurkx

Home/Guido Hurkx
Guido Hurkx

Guido Hurkx

Zeker Financiële Zorgverlening

Functie:

Bewindvoerder

Regio Eindhoven, Valkenswaard e.o.

Bereikbaar

Ma, di, wo, vr
9.00 - 12.00 uur

Contact

085-7732283
guido@zekerfz.nl

Postadres (hoofdkantoor)

Postbus 50099
1305 AB Almere
noord-brabant Nederland

Guido Hurkx - bewindvoerder in regio Eindhoven, Valkenswaard e.o.

Ik ben Guido Hurkx, beschermingsbewindvoerder bij ZEKER Financiële Zorgverlening in de regio Eindhoven, Valkenswaard e.o.

Bent u, is uw cliënt of iemand om wie u veel geeft, niet in staat de financiën te beheren of onder controle te krijgen? Dan wil ik hier graag bij helpen.

Mijn ervaring heeft mij geleerd dat problemen met het beheer van financiën of zelfs problematische schulden, door zeer uiteenlopende redenen kunnen ontstaan waardoor mensen tijdelijk of permanent hulp nodig hebben. U kunt daarbij denken aan bijvoorbeeld ziekte, lichamelijke- of geestelijke beperking, ouderdom, pensionering, lange periode van stress, scheiding, ontslag, arbeidsongeschiktheid, enz.

Ik ben van mening dat, met hulp van de juiste bewindvoerder, iedereen een stabiele financiële toekomst kan krijgen en bovenal verdient. Medewerking is hierbij van belang, om gezamenlijk financiële rust te creëren en ik u financieel kan ontzorgen.

Heeft u behoefte aan beheer van uw financiën, waarbij rekening wordt gehouden met uw persoonlijke situatie én uw bewindvoerder betrokken en communicatief vaardig moet zijn? Dan nodig ik u uit contact met mij op te nemen.

Mijn directe collega’s zijn Randjana Adjodha, Sebastiaan Kruijtzer en Jos van Deurssen, ook bewindvoerders bij ZEKER. Op onze locatie werken wij als collega's nauw samen.

ZEKER Financiële Zorgverlening verwerkt uw persoonsgegevens op een veilige en zorgvuldige manier waardoor uw gegevens niet in handen kunnen komen van onbevoegden. Wij voldoen in de behandeling van uw persoonsgegevens tenminste aan de eisen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG/GDPR). Zie onze privacy-verklaring (te vinden in de footer van deze website).


BEKIJK OOK:

DIGITALE NIEUWSBRIEF!

ZEKER verstuurt periodiek een
digitale nieuwsbrief met informatie
over beschermingsbewind,
actualiteiten over ouderen,
regionale informatie.

NU INSCHRIJVEN

AANMELDEN

U kunt direct online een verzoek
voor onderbewindstelling
aanvragen.

Vul nu het formulier in.

NU AANMELDEN

7 ZEKERHEDEN

Met de 7 Zekerheden
willen we ons onderscheiden
in de markt: landelijke dekking,
vertrouwd, kwaliteit, duidelijkheid,
transparantie, continuïteit, controle.

LEES SNEL VERDER