Cynthia Keuss

Home/Cynthia Keuss
Cynthia Keuss

Cynthia Keuss

Zeker Financiële Zorgverlening

Functie:

Bewindvoerder

Regio Alkmaar en Amsterdam (west)

Bereikbaar

Ma, Di, Do, Vr
10.00 - 15.00 uur

Contact

085-7732278
cynthia@zekerfz.nl

Postadres (hoofdkantoor)

Postbus 50099
1305 AB Almere
noord-holland Nederland

Cynthia Keuss - bewindvoerder in regio Alkmaar en Amsterdam (west)

Ik ben Cynthia Keuss, beschermingsbewindvoerder bij ZEKER Financiële Zorgverlening in de regio Alkmaar en Amsterdam (west).

Na mijn HBO studie Sociaal Juridische Dienstverlening in 2005 heb ik geruime tijd gewerkt in de schuldhulpverlening en daarin veel verschillende ervaringen opgedaan als inkomensbeheerder, WSNP bewindvoerder en schuldhulpverlener. Hierdoor heb ik een uitgebreide kennis van de sociale kaart en de juridische aspecten in dit vakgebied.

Binnen dit werk heb ik gemerkt dat het heel veel mensen niet lukt om hun financiën op orde te houden. Er is vaak sprake van multi-problematiek waardoor de focus gewoon niet ligt bij het betalen van de rekeningen. Hierdoor lopen schulden op en ontstaat er alleen maar meer stress. Mensen vinden het vaak moeilijk om hier mee om te gaan en om hulp te vragen, mede doordat de focus vaak alleen maar ligt bij het oplossen van de schulden en er niet of nauwelijks wordt gewerkt aan de problemen op andere gebieden. Na het oplossen van de schulden blijft de stress dan ook nog vaak aanwezig.

Dit is voor mij uiteindelijk de reden geweest om in 2017 als beschermingsbewindvoerder aan het werk te gaan om zo mensen op een andere manier te kunnen ondersteunen. Als bewindvoerder neem ik de zorg voor de financiën (tijdelijk) over en zorg ik ervoor dat er financiële stabiliteit komt. Indien nodig en/of mogelijk zal er zo spoedig mogelijk een schuldregeling worden aangevraagd. Uiteindelijk kan de klant zich dan gaan richten op eventuele andere problemen, zodat er in de toekomst een goede basis ligt om het uiteindelijk weer zelf te kunnen doen.

Ik heb me aangesloten bij ZEKER Financiële Zorgverlening omdat zij de zelfstandige ondernemer op vele gebieden kunnen ontzorgen. Hierdoor kan ik mij volledig richten op de ondersteuning van mijn klanten.

ZEKER Financiële Zorgverlening verwerkt uw persoonsgegevens op een veilige en zorgvuldige manier waardoor uw gegevens niet in handen kunnen komen van onbevoegden. Wij voldoen in de behandeling van uw persoonsgegevens tenminste aan de eisen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG/GDPR). Zie onze privacy-verklaring (te vinden in de footer van deze website).


BEKIJK OOK:

DIGITALE NIEUWSBRIEF!

ZEKER verstuurt periodiek een
digitale nieuwsbrief met informatie
over beschermingsbewind,
actualiteiten over ouderen,
regionale informatie.

NU INSCHRIJVEN

AANMELDEN

U kunt direct online een verzoek
voor onderbewindstelling
aanvragen.

Vul nu het formulier in.

NU AANMELDEN

7 ZEKERHEDEN

Met de 7 Zekerheden
willen we ons onderscheiden
in de markt: landelijke dekking,
vertrouwd, kwaliteit, duidelijkheid,
transparantie, continuïteit, controle.

LEES SNEL VERDER