Corina Dekker

Home/Corina Dekker
Corina Dekker

Corina Dekker

Zeker Financiële Zorgverlening

Functie:

Bewindvoerder, Mentor, Curator

Regio Tilburg

Bereikbaar

Ma, di, do, vr
10.00 - 15.00 uur

Contact

085-7732271
corina@zekerfz.nl

Postadres (hoofdkantoor)

Postbus 50099
1305 AB Almere
noord-brabant Nederland

Corina Dekker - bewindvoerder en mentor in regio Tilburg

Ik ben Corina Dekker, beschermingsbewindvoerder bij ZEKER Financiële Zorgverlening in de regio Tilburg. In combinatie met beschermingsbewind kan ik voor een klant ook de mentor zijn.

Ruim 20 jaar heb ik als verpleegkundige gewerkt met jongeren, ouderen, mensen met en zonder schulden, mensen met psychische problemen en/of een verstandelijke of lichamelijke beperking. Ik heb daarbij ondervonden dat mensen door veel redenen verzeild kunnen raken in moeilijke en onoverzichtelijke financiële situaties.

Voor talloze mensen was ik naast verpleegkundige hun budgetcoach of degene die ze toe leidde naar schuldhulpverlening of beschermingsbewind. Vaak ging het tussen klanten en schuldhulpverlening en/of hun beschermingsbewindvoerder mis vanwege miscommunicatie, onduidelijke afspraken, niet samenwerken, niet bereikbaar zijn en gebrek aan inzichtelijkheid.

Doen wat je zegt en zeggen wat je doet is al jaren mijn lijfspreuk.

De keuze om mijzelf om te laten scholen tot beschermingsbewindvoerder was een logisch vervolg. Ik word als beschermingsbewindvoerder door de rechter aangesteld en breng de financiën op orde en beheer, bescherm en optimaliseer deze.

Soms komt iemand er op financieel/administratief gebied zelf niet meer uit. Beschermingsbewind is een oplossing om juist deze persoon de zorg voor hun financiën (tijdelijk) uit handen te nemen en financiële stabiliteit te geven. Een goede samenwerking met zowel de klant als eventueel familie, begeleiding, behandelaren of schuldhulpverlening is naar mijn mening noodzakelijk om die stabiliteit voor mijn klanten te kunnen creëren.

Ik heb me aangesloten bij ZEKER Financiële Zorgverlening omdat dit voor mij als zelfstandig ondernemer de perfecte combinatie is: ik werk zelfstandig als beschermingsbewindvoerder, ben het vaste aanspreekpunt voor mijn klanten, en kan daarnaast een beroep doen op een deskundige helpdesk en maak gebruik van het dossiersysteem en financiële systeem van ZEKER. Klanten kunnen online hun financiën inzien. Verder zorgt ZEKER voor (technische) ondersteuning, waardoor ik mij volledig op mijn klanten kan richten. Bij mijn afwezigheid worden de belangrijkste zaken overgenomen door het hoofdkantoor.

Heeft u vragen of wilt u een situatie voorleggen? Mijn contactgegevens vindt u aan de linkerzijde van dit scherm.

Direct aanmelden kan via onderstaand formulier.

ZEKER Financiële Zorgverlening verwerkt uw persoonsgegevens op een veilige en zorgvuldige manier waardoor uw gegevens niet in handen kunnen komen van onbevoegden. Wij voldoen in de behandeling van uw persoonsgegevens tenminste aan de eisen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG/GDPR). Zie onze privacy-verklaring (te vinden in de footer van deze website).


BEKIJK OOK:

DIGITALE NIEUWSBRIEF!

ZEKER verstuurt periodiek een
digitale nieuwsbrief met informatie
over beschermingsbewind,
actualiteiten over ouderen,
regionale informatie.

NU INSCHRIJVEN

AANMELDEN

U kunt direct online een verzoek
voor onderbewindstelling
aanvragen.

Vul nu het formulier in.

NU AANMELDEN

7 ZEKERHEDEN

Met de 7 Zekerheden
willen we ons onderscheiden
in de markt: landelijke dekking,
vertrouwd, kwaliteit, duidelijkheid,
transparantie, continuïteit, controle.

LEES SNEL VERDER