Ben den Uyl

Home/Ben den Uyl
Ben den Uyl

Ben den Uyl

Zeker Financiële Zorgverlening

Functie:

Bewindvoerder

Regio Amersfoort, Leusden en omgeving

Bereikbaar

Ma t/m do
10.00 - 15.00 uur

Contact

085-7732253
denuyl@zekerfz.nl

Postadres (hoofdkantoor)

Postbus 50099
1305 AB Almere
utrecht Nederland

Ben den Uyl - bewindvoerder regio Amersfoort, Leusden en omgeving

Mijn naam is Ben den Uyl, beschermingsbewindvoerder bij ZEKER Financiële Zorgverlening in Amersfoort, Leusden en omgeving.

Financiële rust voor u creëren, dat is mijn doel. Jarenlang heb ik gewerkt in de bancaire wereld op het gebied van financieringsproblematiek. Ik heb daarbij ondervonden dat mensen door veel redenen verzeild kunnen raken in moeilijke en onoverzichtelijke financiële situaties. Het is vaak moeilijk om dit zelfstandig te regelen.

Graag wil ik mijn financiële kennis en vaardigheden gebruiken om ervoor te zorgen dat rust en stabiliteit op financieel gebied voor mijn klanten gerealiseerd worden. Mijn uitgangspunt is denken in mogelijkheden in plaats van beperkingen. Daarbij vind ik het erg belangrijk dat er sprake is van onderling vertrouwen en een goede samenwerking. Ik streef naar een persoonlijke en doelgerichte aanpak.

Spreekt bovenstaande u aan en wilt u meer informatie? Die geef ik u graag! Mijn contactgegevens vindt u links op uw scherm. U kunt natuurlijk ook direct het formulier hieronder invullen en verzenden. Dan maken we een afspraak voor een persoonlijk gesprek.

ZEKER Financiële Zorgverlening verwerkt uw persoonsgegevens op een veilige en zorgvuldige manier waardoor uw gegevens niet in handen kunnen komen van onbevoegden. Wij voldoen in de behandeling van uw persoonsgegevens tenminste aan de eisen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG/GDPR). Zie onze privacy-verklaring (te vinden in de footer van deze website).


BEKIJK OOK:

DIGITALE NIEUWSBRIEF!

ZEKER verstuurt periodiek een
digitale nieuwsbrief met informatie
over beschermingsbewind,
actualiteiten over ouderen,
regionale informatie.

NU INSCHRIJVEN

AANMELDEN

U kunt direct online een verzoek
voor onderbewindstelling
aanvragen.

Vul nu het formulier in.

NU AANMELDEN

7 ZEKERHEDEN

Met de 7 Zekerheden
willen we ons onderscheiden
in de markt: landelijke dekking,
vertrouwd, kwaliteit, duidelijkheid,
transparantie, continuïteit, controle.

LEES SNEL VERDER