Bart Snelling Berg

Home/Bart Snelling Berg
Bart Snelling Berg

Bart Snelling Berg

Zeker Financiële Zorgverlening

Functie:

Bewindvoerder

Regio Dronten, Lelystad en Zeewolde

Bereikbaar

Ma t/m do
9.30 - 15.00 uur

Contact

085-7732268
bart@zekerfz.nl

Postadres (hoofdkantoor)

Postbus 50099
1305 AB Almere
flevoland Nederland

Bart Snelling Berg - bewindvoerder in regio Dronten, Lelystad en Zeewolde

Ik ben Bart Snelling Berg, beschermingsbewindvoerder bij ZEKER Financiële Zorgverlening in de regio Dronten, Lelystad en Zeewolde.

Na de opleiding Bedrijfskunde ben ik binnen het bankwezen aan het werk gegaan. Daar ben ik in diverse commerciële functies werkzaam geweest. Na 15 jaar wilde ik meer persoonlijk contact met klanten.

Na het volgen van de theorie- en praktijkopleiding tot bewindvoerder bij ZEKER Financiële Zorgverlening ben ik als beschermingsbewindvoerder gaan werken. Het beroep van beschermingsbewindvoerder sluit goed aan bij mijn financiële achtergrond en de kennis en ervaring die ik bij de bank heb opgedaan.

Wat mij motiveert is dat ik daadwerkelijk iets kan betekenen voor mensen die hun financiën tijdelijk of blijvend niet (meer) zelf kunnen beheren. Als beschermingsbewindvoerder zorg ik voor een stabiele en veilige financiële situatie waardoor de klant weer (financiële) rust krijgt.

Als zelfstandig ondernemer ben ik aangesloten bij de landelijk opererende franchiseorganisatie ZEKER Financiële Zorgverlening. ZEKER draagt onder andere zorg voor ondersteuning, continuïteit en waarborgt de kwaliteit van de uitvoering.

Heeft u nog vragen? Ik sta u graag te woord. Mailen kan uiteraard ook. Mijn contactgegevens vindt u aan de linkerzijde op deze pagina.

ZEKER Financiële Zorgverlening verwerkt uw persoonsgegevens op een veilige en zorgvuldige manier waardoor uw gegevens niet in handen kunnen komen van onbevoegden. Wij voldoen in de behandeling van uw persoonsgegevens tenminste aan de eisen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG/GDPR). Zie onze privacy-verklaring (te vinden in de footer van deze website).


BEKIJK OOK:

DIGITALE NIEUWSBRIEF!

ZEKER verstuurt periodiek een
digitale nieuwsbrief met informatie
over beschermingsbewind,
actualiteiten over ouderen,
regionale informatie.

NU INSCHRIJVEN

AANMELDEN

U kunt direct online een verzoek
voor onderbewindstelling
aanvragen.

Vul nu het formulier in.

NU AANMELDEN

7 ZEKERHEDEN

Met de 7 Zekerheden
willen we ons onderscheiden
in de markt: landelijke dekking,
vertrouwd, kwaliteit, duidelijkheid,
transparantie, continuïteit, controle.

LEES SNEL VERDER