Arnoud Waagenaar

Home/Arnoud Waagenaar
Arnoud Waagenaar

Arnoud Waagenaar

Zeker Financiële Zorgverlening

Functie:

Bewindvoerder

Regio Den Haag, Leidschendam - Voorburg

Bereikbaar

Ma, Di, Wo, Vr
10.00 - 13.00 uur

Contact

085-7732285
arnoud@zekerfz.nl

Postadres (hoofdkantoor)

Postbus 50099
1305 AB Almere
zuid-holland Nederland

Arnoud Waagenaar - bewindvoerder in regio Den Haag, Leidschendam - Voorburg

Ik ben Arnoud Waagenaar, beschermingsbewindvoerder bij ZEKER Financiële Zorgverlening in de regio Den Haag, Leidschendam - Voorburg.

Als beschermingsbewindvoerder zorg ik voor een stabiele, duidelijke en veilige financiële situatie voor diegene die dat tijdelijk of permanent niet zelf kan.

Vanuit mijn achtergrond in de bancaire sector en mijn huidige werkzaamheden als (vrijwillig) schuldhulpverlener ben ik bekend met de financiële zorgen waartegen veel mensen aanlopen. Elke situatie is anders waardoor ik van mening ben dat een persoonlijke aanpak noodzakelijk is.

Het belang van u als klant staat voor mij altijd voorop. Indien mogelijk stimuleer ik uw financiële zelfredzaamheid. Belangrijk vind ik dat sprake is van onderling vertrouwen en een goede samenwerking met u én eventuele hulpverlening.

ZEKER Financiële ZorgverleningHet franchiseconcept van ZEKER Financiële Zorgverlening geeft u als klant de voordelen van een persoonlijke bewindvoerder in combinatie met de voordelen van een grote betrouwbare organisatie. Door mij als bewindvoerder aan te sluiten bij ZEKER maak ik gebruik van de daar aanwezige kennis, ervaring en de permanente educatie die ZEKER haar bewindvoerders biedt.

Bij ZEKER heeft u de mogelijkheid ‘online’ mee te kijken tijdens het hele financiële proces. Dit via uw persoonlijke online kasboek. Bij mijn afwezigheid wegens vakantie of ziekte worden uw vragen altijd beantwoord door een collega. Daarmee heeft u zekerheid van continuïteit.

ZEKER Financiële Zorgverlening verwerkt uw persoonsgegevens op een veilige en zorgvuldige manier waardoor uw gegevens niet in handen kunnen komen van onbevoegden. Wij voldoen in de behandeling van uw persoonsgegevens tenminste aan de eisen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG/GDPR). Zie onze privacy-verklaring (te vinden in de footer van deze website).


BEKIJK OOK:

DIGITALE NIEUWSBRIEF!

ZEKER verstuurt periodiek een
digitale nieuwsbrief met informatie
over beschermingsbewind,
actualiteiten over ouderen,
regionale informatie.

NU INSCHRIJVEN

AANMELDEN

U kunt direct online een verzoek
voor onderbewindstelling
aanvragen.

Vul nu het formulier in.

NU AANMELDEN

7 ZEKERHEDEN

Met de 7 Zekerheden
willen we ons onderscheiden
in de markt: landelijke dekking,
vertrouwd, kwaliteit, duidelijkheid,
transparantie, continuïteit, controle.

LEES SNEL VERDER