Annette Stigter

Home/Annette Stigter
Annette Stigter

Annette Stigter

Zeker Financiële Zorgverlening

Functie:

Bewindvoerder, Mentor, Curator

Regio Veenendaal, Wageningen, Rhenen, Woudenberg e.o.

Bereikbaar

Ma, Di, Do, Vr
9.00 - 13.00 uur

Contact

085-7732231
annette@zekerfz.nl

Postadres (hoofdkantoor)

Postbus 50099
1305 AB Almere
gelderland Nederland

Annette Stigter – bewindvoerder en mentor in regio Veenendaal, Wageningen, Rhenen, Woudenberg e.o.

Mijn naam is Annette Stigter, beschermingsbewindvoerder, mentor en curator bij ZEKER Financiële Zorgverlening in de regio Veenendaal, Wageningen, Rhenen, Woudenberg en omstreken.

Ik ben opgeleid als Maatschappelijk werker en ruim 20 jaar werkzaam als manager bij een grote zorgaanbieder in het midden van het land. Het gaat om ondersteuning aan mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking.

Als ik terugblik op de afgelopen jaren wil ik mijn managementachtergrond op het gebied van budgetbeheer en samenwerking graag combineren met maatschappelijke en sociale contacten. Vanuit mijn functie als beschermingsbewindvoerder heb ik direct contact met mijn cliënten. En dat is hetgeen ik het allerleukst vind.

Als mentor behartig ik de belangen van mijn cliënten om de zorg te krijgen of te behouden die er nodig is. En ik ben de adviseur op het gebied van moeilijke beslissingen of juist praktische oplossingen.

Wat ik belangrijk vind binnen mijn werk is dat de klant een gevoel van vertrouwen heeft in onze samenwerking en dat de klant ervaart dat de keuzes die gemaakt moeten worden aansluiten op de eigen leefstijl.

Het doel is de financiën op orde te krijgen om te zorgen voor rust en stabiliteit.

Als zelfstandig ondernemer ben ik een onderdeel van de landelijke organisatie ZEKER Financiële Zorgverlening. Hierdoor is mijn kennis actueel en is de continuïteit ten alle tijden gewaarborgd.

ZEKER Financiële Zorgverlening verwerkt uw persoonsgegevens op een veilige en zorgvuldige manier waardoor uw gegevens niet in handen kunnen komen van onbevoegden. Wij voldoen in de behandeling van uw persoonsgegevens tenminste aan de eisen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG/GDPR). Zie onze privacy-verklaring (te vinden in de footer van deze website).


BEKIJK OOK:

DIGITALE NIEUWSBRIEF!

ZEKER verstuurt periodiek een
digitale nieuwsbrief met informatie
over beschermingsbewind,
actualiteiten over ouderen,
regionale informatie.

NU INSCHRIJVEN

AANMELDEN

U kunt direct online een verzoek
voor onderbewindstelling
aanvragen.

Vul nu het formulier in.

NU AANMELDEN

7 ZEKERHEDEN

Met de 7 Zekerheden
willen we ons onderscheiden
in de markt: landelijke dekking,
vertrouwd, kwaliteit, duidelijkheid,
transparantie, continuïteit, controle.

LEES SNEL VERDER