Laetitia Boer-Wolters

Laetitia Boer-Wolters

Zeker Financiële Zorgverlening

Regio Steenwijkerland, Westerveld, Hoogeveen, Midden-Drenthe e.o.

Bereikbaar

Ma t/m vr
10.00 - 15.00 uur

Contact

085-7732260
laetitia@zekerfz.nl

Postadres (hoofdkantoor)

Postbus 50099
1305 AB Almere
friesland, drenthe, overijssel Nederland

Laetitia Boer-Wolters - bewindvoerder regio Steenwijkerland, Westerveld, Hoogeveen, Midden-Drenthe e.o.

Ik ben Laetitia Boer-Wolters, beschermingsbewindvoerder bij ZEKER Financiële Zorgverlening in de regio’s Steenwijkerland, Westerveld, Hoogeveen, Midden-Drenthe e.o.

Als zelfstandig ondernemer werk ik sinds enkele jaren als administratief ondersteuner en budget coach voor particulieren met als doel de zelfredzaamheid te behouden en waar mogelijk te verbeteren. Het lukt niet altijd om de eigen financiën en de bijbehorende administratie zelf bij te houden en te regelen door een mogelijke beperking, de leeftijd of door andere omstandigheden. Om deze ‘zorgvraag’ te kunnen ondersteunen heb ik naast een opleiding tot budget coach ook de opleiding tot beschermingsbewindvoerder gevolgd.

Als bewindvoerder werk ik als zelfstandig ondernemer ‘onder de vlag’ van ZEKER Financiële Zorgverlening. Ik ben en blijf zelfstandig bewindvoerder, het aanspreekpunt en heb het volledig overzicht over mijn klanten. Voor deze vorm (franchise) heb ik gekozen omdat ik er van overtuigd ben dat je een functie als bewindvoerder niet alleen kunt uitvoeren. Met ZEKER zijn mijn klanten onder meer altijd zeker van continuïteit, ook bij afwezigheid van de bewindvoerder door vakantie of ziekte. Daarnaast biedt het mij als bewindvoerder mogelijkheden om gedachten uit te wisselen met collega bewindvoerders en waar nodig een vraag bij elkaar neer te leggen. Ook vindt regelmatig bijscholing plaats. Samen weet je meer en samen sta je sterker.

BEKIJK OOK:

DIGITALE NIEUWSBRIEF!

ZEKER verstuurt periodiek een
digitale nieuwsbrief met informatie
over beschermingsbewind,
actualiteiten over ouderen,
regionale informatie.

NU INSCHRIJVEN

AANMELDEN

U kunt direct online een verzoek
voor onderbewindstelling
aanvragen.

Vul nu het formulier in.

NU AANMELDEN

7 ZEKERHEDEN

Met de 7 Zekerheden
willen we ons onderscheiden
in de markt: landelijke dekking,
vertrouwd, kwaliteit, duidelijkheid,
transparantie, continuïteit, controle.

LEES SNEL VERDER