Portefeuille overgenomen van andere bewindvoerder

/Portefeuille overgenomen van andere bewindvoerder

Portefeuille overgenomen van andere bewindvoerder

2016-04-21T11:34:50+00:00 21 april, 2016|

ZEKER heeft op het hoofdkantoor per april 2016 een portefeuille overgenomen van een ‘bevriende’ bewindvoerder. Gezien het ‘Besluit kwaliteitseisen curatoren, beschermingsbewindvoerders en mentoren’, waarvan per 1 april 2016 de overgangsfase voorbij was, moest/wilde deze bewindvoerder stoppen.

Ook enkele van onze franchisenemers zijn door diverse rechtbanken al benaderd om eventueel dossiers van andere bewindvoerders over te nemen.

ZEKER Financiële Zorgverlening kan met de ervaring die we de afgelopen jaren hebben opgedaan bij het overnemen van portefeuilles, de huidige bezetting franchisenemers en ervaren medewerkers op het hoofdkantoor, een behoorlijk aantal extra dossiers aan zonder dat dit ten koste zal gaan van de kwaliteit.

Genoodzaakt te stoppen?

Diverse bewindvoerders kunnen of willen om verschillende redenen niet aan die huidige wettelijke eisen voldoen en zullen moeten stoppen als zelfstandig bewindvoerder. Mocht u in deze situatie verkeren dan willen wij graag met u in gesprek. Wellicht is er naast overname van dossiers een andere oplossing mogelijk.

BEKIJK OOK:

IN UW REGIO

Zoek op provincie naar de
bewindvoerder bij u in de regio
of zoek uw reeds bekende
beschermingsbewindvoerder
op naam.

ZOEKEN

7 ZEKERHEDEN

Met de 7 Zekerheden
willen we ons onderscheiden
in de markt: landelijke dekking,
vertrouwd, kwaliteit, duidelijkheid,
transparantie, continuïteit, controle.

LEES SNEL VERDER