Overlegmomenten binnen ZEKER

2023-11-22T16:27:02+01:0022 november, 2023|

Binnen onze organisatie hechten we veel waarde aan regelmatig periodiek werkoverleg met collega’s op het hoofdkantoor. Tijdens deze bijeenkomsten worden niet alleen inhoudelijke casussen besproken, maar leggen we ook sterk de nadruk op samenwerking en het versterken van onderlinge binding. Deze elementen zijn van groot belang om als team optimaal te kunnen functioneren.

Daarnaast organiseren we meerdere keren per jaar praktijkdagen waarbij bewindvoerders uit het hele land samenkomen. Tijdens deze bijeenkomsten worden ervaringen gedeeld en ook veel inhoudelijke casussen of systeemkennis gedeeld. Specifiek voor de mentoren binnen onze organisatie organiseren we aparte bijeenkomsten. Het delen van kennis en het gezamenlijk bespreken van vakgerelateerde onderwerpen wordt als zeer belangrijk en prettig ervaren.

Door deze diverse vormen van overleg en samenkomsten creëren we een stimulerende omgeving waarin het delen van kennis, het bespreken van praktijkervaringen en het opbouwen van onderlinge relaties centraal staan. Dit draagt bij aan de professionele ontwikkeling en versterkt de cohesie binnen de organisatie.