Ervaring van een franchisenemer

2019-01-11T14:39:45+01:0011 januari, 2019|

Onderstaand bericht ontvingen wij van één van onze franchisenemers die door een operatie een tijdje uit de roulatie was. Een mooi begin van 2019 en een bewijs dat onze franchiseformule werkt: de kracht van de kleine zelfstandige gekoppeld aan de voordelen van een grote organisatie!

“Bedankt voor de kerstattentie en zeker ook voor de tekst daarbij. Ik beschouw het nog steeds als een cadeau dat ik jullie pad gekruist heb en daar nu op mee kan lopen. Het is bijzonder dat het gevoel van ‘samen’ zo veel sterken is alleen op mijn zolderkamer als zzp’er dan in al mijn banen hiervoor. Dat komt door jullie, maar natuurlijk ook door iedereen van de helpdesk, de juridische helpdesk, de postkamer en collega-franchisenemers. Zeker deze laatste maand heb ik het extra gemerkt. Ik vond het moeilijk los te laten om tot last te zijn, maar de steun die ik heb ervaren is hartverwarmend. Iedereen dank daarvoor!”