OP EEN GEZOND 2020!

2020-01-02T15:30:16+01:002 januari, 2020|

Natuurlijk mag 2020 sprankelend zijn, vol inspiratie, geluk, groei of wat je ook maar mag wensen. Belangrijkste blijft toch altijd gezondheid. Als bewindvoerdersorganisatie vervullen wij een belangrijke taak bij het zorgen voor financiële gezondheid.

Met ons werk willen we dicht bij de klant staan en onze gehele organisatie is daar ook op ingericht. Onze bewindvoerders kennen hun klanten en andersom. Dat dit gewaardeerd wordt blijkt wel uit de groei van de afgelopen jaren. ZEKER Financiële Zorgverlening is met bijna 60 vestigingen inmiddels de grootste, landelijk werkende, organisatie op het gebied van het beschermingsbewind.

Om dat te vieren én om nog meer uiting te geven aan onze maatschappelijke betrokkenheid zijn we een samenwerking aangegaan met ‘TREES FOR ALL’.  Met ingang van 2020 wordt voor elke nieuwe klant door ons een boom geplant. Zo dragen we ook op een andere manier bij aan gezondere leefomstandigheden.

TREES FOR ALL

Jaarlijks verdwijnen er netto 10 miljard bomen. De gevolgen hiervan voor mensen, dieren en het klimaat zijn rampzalig. Daarom planten we bomen, beschermen en herstellen bestaande bossen en maken mensen bewust van het belang van bomen. Voor nu en later!