Digital classroom – interactieve scholing

2018-04-26T12:20:00+02:0029 september, 2017|

Sinds half september heeft ZEKER Financiële Zorgverlening weer een stap gezet in het optimaliseren van de kwaliteit en het ontzorgen van haar bewindvoerders. Er is deze week gestart met de digital classrooms van Hoffelijk Financiële Zorg, geaccrediteerd door de Branchevereniging PBI (BPBI).

Naast de wekelijkse permanente actualiteiten kunnen de bewindvoerders op een tijdstip naar keuze over een onderwerp naar keuze een digital classrooms volgen. Deze manier van digital classrooms biedt volop mogelijkheden qua interactie en discussie met elkaar. Veel meer betrokkenheid is vereist dan tijdens ‘reguliere’ PE dagen waarbij je in één dag al je PE punten haalt waarbij alleen aanwezig zijn een vereiste is. Bijkomend voordeel naast het inhoudelijk meer halen uit een sessies is een beperkte investering qua reistijd en reiskosten.

digital-classroom

De eerste digital classroom voor de financiële zorg ging over Prinsjesdag. Komende periode volgen nog diverse sessies over onderwerpen als Belastingen en toeslagen, Herkennen psychiatrische problemen, Motiverende intake en Verdieping op Vtlb. Voor 2018 wordt dit programma verder uitgebreid.

https://www.financielezorg.nl/pe/