BERICHT VAN EEN FRANCHISENEMER

/BERICHT VAN EEN FRANCHISENEMER

BERICHT VAN EEN FRANCHISENEMER

2020-01-03T08:35:28+00:00 3 januari, 2020|

Mooi om van onze franchisenemers te horen dat wat we bedacht hebben, in de praktijk ook zo werkt:

Ik maak inmiddels ruim 5 jaar deel uit van ZEKER en ik kan wel zeggen dat dit hoort bij het rijtje van een van de beste dingen die me in mijn leven zijn overkomen. Ik ben jullie dankbaar voor de kans die ik heb gekregen en hoop nog geruime tijd deel te mogen uitmaken van deze fantastische organisatie. Wat jullie nastreven bij de klant die centraal staat, maken jullie wat mij betreft ook waar bij de franchisenemers. Door jullie activiteiten groeien wij met elkaar en dat ervaar ik als heel positief. Complimenten daarvoor!

BEKIJK OOK:

IN UW REGIO

Zoek op provincie naar de
bewindvoerder bij u in de regio
of zoek uw reeds bekende
beschermingsbewindvoerder
op naam.

ZOEKEN

7 ZEKERHEDEN

Met de 7 Zekerheden
willen we ons onderscheiden
in de markt: landelijke dekking,
vertrouwd, kwaliteit, duidelijkheid,
transparantie, continuïteit, controle.

LEES SNEL VERDER