Samenwerking

///Samenwerking
Samenwerking 2018-04-26T12:19:58+00:00

Samenwerking

ZEKER werkt nauw samen met de SVOW.

De stichting Samen Veilig Ouder Worden (SVOW) heeft de ambitie uit te groeien tot hét kenniscentrum met betrekking tot de uitbuiting van ouderen. Daarnaast streeft SVOW naar een veilige leefomgeving naarmate afhankelijkheid toeneemt en willen ze helpen het gevoel bij gekrenkt vertrouwen te herstellen indien dit is geschonden.

Eén van de producten / oplossingen die de SVOW particulieren biedt is Financiële Zorgverlening. Door meekijken op gekoppelde rekeningnummers worden eventuele afwijkingen op het uitgavenpatroon en pingedrag inzichtelijk. Ongebruikelijke transacties of opmerkelijke afwijkingen vallen onmiddellijk op.

De Stichting SVOW heeft hiervoor ZEKER Financiële Zorgverlening als vaste partner in de hand genomen, gecombineerd met Smart FMS als leverancier van de software. SVOW besteedt de meekijk- en signaalfunctie uit aan ZEKER. Middels bankkoppeling van de rekeningnummers zijn transacties inzichtelijk. De klant kan meekijken via het gebruikelijke kasboek en de SVOW krijgt een inleg voor al haar klanten.

svow logoMeer informatie over SVOW en Financiële Zorgverlening