ZEKER Financiële Voor een ZEKER en Zorgverlening. vertrouwd gevoel!

Nadia Born

Home/Nadia Born
Nadia Born

Nadia Born

Zeker Financiële Zorgverlening

Functie:

Bewindvoerder

Regio Eindhoven, Valkenswaard e.o.

Bereikbaar

Ma, di, wo, vr
9.00 - 12.00 uur

Contact

085-7732246
nadia@zekerfz.nl

Postadres (hoofdkantoor)

Postbus 50099
1305 AB Almere
noord-brabant Nederland

Nadia Born - beschermingsbewindvoerder bij ZEKER Financiële Zorgverlening in de regio Eindhoven, Valkenswaard e.o.

Ik ben Nadia Born, beschermingsbewindvoerder bij ZEKER Financiële Zorgverlening in de regio Eindhoven, Valkenswaard e.o.

Hebben zich in uw situatie, of bij iemand om wie u geeft, financiële veranderingen voorgedaan, waardoor het niet meer mogelijk is om de financiën te beheren, optimaliseren, beschermen of onder controle te krijgen? Dan wil ik hier graag als professioneel bewindvoerder bij helpen.

Mijn ervaring heeft mij geleerd dat problemen met het beheer van financiën of zelfs problematische schulden door verschillende redenen kunnen ontstaan, zoals door bijvoorbeeld echtscheiding, verlies van werk of ziekte. Maar het kan ook een niet aanwijsbare oorzaak hebben waardoor iemand niet meer uitkomt met zijn of haar geld en dus tijdelijk of permanent hulp hierbij nodig heeft.

Ik ben van mening dat, met hulp van de juiste bewindvoerder, iedereen een stabiele financiële toekomst kan krijgen en bovenal verdient. Een goede samenwerking is een belangrijke voorwaarde om de belangen optimaal te kunnen behartigen. Met als doel financiële rust voor de klant, oftewel financieel ontzorgen.

Een persoonlijke kennismaking is de beste manier om goed van start te gaan. Heeft u behoefte aan beheer van uw financiën, waarbij rekening wordt gehouden met uw persoonlijke situatie en uw bewindvoerder communicatie vaardig moet zijn? Dan nodig ik u uit contact met mij op te nemen.

Mijn directe collega’s zijn Guido Hurkx en Mariette van Dijk-Cuijpers, ook bewindvoerders bij ZEKER. Op onze locatie werken wij als collega's nauw samen.

ZEKER Financiële Zorgverlening verwerkt uw persoonsgegevens op een veilige en zorgvuldige manier waardoor uw gegevens niet in handen kunnen komen van onbevoegden. Wij voldoen in de behandeling van uw persoonsgegevens tenminste aan de eisen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG/GDPR). Zie onze privacy-verklaring (te vinden in de footer van deze website).


BEKIJK OOK:

DIGITALE NIEUWSBRIEF!

ZEKER verstuurt periodiek een
digitale nieuwsbrief met informatie
over beschermingsbewind,
actualiteiten over ouderen,
regionale informatie.

NU INSCHRIJVEN

AANMELDEN

U kunt direct online een verzoek
voor onderbewindstelling
aanvragen.

Vul nu het formulier in.

NU AANMELDEN

7 ZEKERHEDEN

Met de 7 Zekerheden
willen we ons onderscheiden
in de markt: landelijke dekking,
vertrouwd, kwaliteit, duidelijkheid,
transparantie, continuïteit, controle.

LEES SNEL VERDER