ZEKER Financiële Voor een ZEKER en Zorgverlening. vertrouwd gevoel!

Mike van der Horn

Home/Mike van der Horn
Mike van der Horn

Mike van der Horn

Zeker Financiële Zorgverlening

Functie:

Bewindvoerder

Regio Stichtse Vecht, Weesp, De Ronde Venen

Bereikbaar

Ma, Di, Do, Vr
9.00 - 12.00 uur

Contact

085-7732298
mike@zekerfz.nl

Postadres (hoofdkantoor)

Postbus 50099
1305 AB Almere
noord-holland, utrecht Nederland

Mike van der Horn - bewindvoerder regio Stichtse Vecht, De Ronde Venen, Weesp

Ik ben Mike van der Horn beschermingsbewindvoerder bij ZEKER Financiële Zorgverlening in Stichtse Vecht, De Ronde Venen, Weesp.

Als professioneel beschermingsbewindvoerder zorg ik voor een stabiele financiële situatie als mijn klanten daar zelf, tijdelijk of permanent, niet toe in staat zijn. Dit kan te maken hebben met een beperking of ziekte, maar ook met verkwisting, schulden of een combinatie. De financiële administratie wordt uit handen genomen, geordend en geoptimaliseerd.

Ik sta dichtbij en naast mijn klanten en geloof oprecht dat mensen gelukkiger zijn als al hun geldzaken nu en in de toekomst goed geregeld zijn. Mijn missie is om op een verrassende, vriendelijke en voordelige manier geldzaken van mijn klanten blijvend te optimaliseren. Altijd lokaal, betrokken en persoonlijk! Elke situatie is anders, waardoor ik van mening ben dat een persoonlijke en doelgerichte aanpak noodzakelijk is. Met mijn jarenlange kennis en ervaring zorg ik voor stabiliteit en rust in de financiën. Wat ik hierin belangrijk vind is: persoonlijk contact, wederzijds respect en kwaliteit.

Samen met hulp- en zorginstanties werk ik graag aan structurele financiële oplossingen ten behoeve van het welzijn van mijn klanten. Het klantbelang staat hierbij altijd voorop. Indien mogelijk stimuleer ik de financiële zelfredzaamheid.

Mijn werkwijze wordt jaarlijks gecontroleerd door de rechtbank.

ZEKER Financiële Zorgverlening verwerkt uw persoonsgegevens op een veilige en zorgvuldige manier waardoor uw gegevens niet in handen kunnen komen van onbevoegden. Wij voldoen in de behandeling van uw persoonsgegevens tenminste aan de eisen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG/GDPR). Zie onze privacy-verklaring (te vinden in de footer van deze website).


BEKIJK OOK:

DIGITALE NIEUWSBRIEF!

ZEKER verstuurt periodiek een
digitale nieuwsbrief met informatie
over beschermingsbewind,
actualiteiten over ouderen,
regionale informatie.

NU INSCHRIJVEN

AANMELDEN

U kunt direct online een verzoek
voor onderbewindstelling
aanvragen.

Vul nu het formulier in.

NU AANMELDEN

7 ZEKERHEDEN

Met de 7 Zekerheden
willen we ons onderscheiden
in de markt: landelijke dekking,
vertrouwd, kwaliteit, duidelijkheid,
transparantie, continuïteit, controle.

LEES SNEL VERDER