Mieke Martens

Mieke Martens

Zeker Financiële Zorgverlening

Functie:

Bewindvoerder

Regio West Maas en Waal, Druten en omgeving

Bereikbaar

Ma t/m do
9.00 - 14.00 uur

Contact

085-7732292
mieke@zekerfz.nl

Postadres (hoofdkantoor)

Postbus 50099
1305 AB Almere
gelderland Nederland

Mieke Martens - bewindvoerder in regio West Maas en Waal, Druten e.o.

Ik ben Mieke Martens, beschermingsbewindvoerder bij ZEKER Financiële Zorgverlening in de regio West Maas en Waal, Druten en omgeving.

Na mijn studie Maatschappelijk Werk & Dienstverlening ben ik in 2011 gestart als budgetbeheerder. In 2014 ben ik begonnen met werken als beschermingsbewindvoerder. Als beschermings-
bewindvoerder neem je de volledige financiën over en begeleid je de klant eventueel naar een schuldhulpverleningstraject.

Bewindvoering is voor mensen die door ziekte, psychische problemen, verslaving, leeftijd, problematische schulden of bijzondere omstandigheden hun financiële zaken niet meer kunnen of willen regelen.

Door mijn ervaring en kennis ben ik een bewindvoerder die weet wat er nodig is om een goed bewind te voeren. Een van de kernwaarden voor mij als bewindvoerder is samenwerken. Een goede samenwerking tussen bewindvoerder, klanten en overige partijen is wat mij betreft essentieel voor een goed bewind. Mijn doel is om rust te creëren in de financiële situatie van mensen.

ZEKER Financiële Zorgverlening verwerkt uw persoonsgegevens op een veilige en zorgvuldige manier waardoor uw gegevens niet in handen kunnen komen van onbevoegden. Wij voldoen in de behandeling van uw persoonsgegevens tenminste aan de eisen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG/GDPR). Zie onze privacy-verklaring (te vinden in de footer van deze website).


BEKIJK OOK:

DIGITALE NIEUWSBRIEF!

ZEKER verstuurt periodiek een
digitale nieuwsbrief met informatie
over beschermingsbewind,
actualiteiten over ouderen,
regionale informatie.

NU INSCHRIJVEN

AANMELDEN

U kunt direct online een verzoek
voor onderbewindstelling
aanvragen.

Vul nu het formulier in.

NU AANMELDEN

7 ZEKERHEDEN

Met de 7 Zekerheden
willen we ons onderscheiden
in de markt: landelijke dekking,
vertrouwd, kwaliteit, duidelijkheid,
transparantie, continuïteit, controle.

LEES SNEL VERDER