ZEKER Financiële Voor een ZEKER en Zorgverlening. vertrouwd gevoel!

Margaret van der Zwet

Home/Margaret van der Zwet
Margaret van der Zwet

Margaret van der Zwet

Zeker Financiële Zorgverlening

Functie:

Bewindvoerder

Regio Lelystad, Zeewolde en omgeving

Bereikbaar

Ma
13.00-15.00 uur
Di t/m do
10.00 - 15.00 uur

Contact

085-7732249
margaret@zekerfz.nl

Postadres (hoofdkantoor)

Postbus 50099
1305 AB Almere
flevoland Nederland

Margaret van der Zwet - bewindvoerder regio Lelystad, Zeewolde en omgeving

Ik ben Margaret van der Zwet, beschermingsbewindvoerder bij ZEKER Financiële Zorgverlening in de regio Lelystad, Zeewolde en omgeving.

In mijn werk als ambulant begeleider in de zorg heb ik ervaren hoe belangrijk het voor mensen is om hun financiën op orde te hebben. Het ontbreken van overzicht geeft stress en kost veel energie. Energie die mensen eigenlijk nodig hebben om hun leven goed vorm te geven. Omdat niet iedereen in staat is dit overzicht zelfstandig te krijgen en te houden ben ik de post HBO Financiële Zorgverlener gaan volgen. Als beschermingsbewindvoerder kan ik de zorg voor de financiën (tijdelijk of langdurig) overnemen zodat mijn cliënten zich kunnen concentreren op andere aspecten van hun leven.

Klanten moeten echter wel het vertrouwen hebben dat hun financiën ook goed worden beheerd. Daarom ben ik aangesloten bij ZEKER Financiële Zorgverlening. We werken allemaal met hetzelfde systeem. Klanten krijgen inzage in dit systeem zodat zij kunnen meekijken wat er met hun geld gebeurt. Daarnaast hebben we met zijn allen veel meer kennis en ervaring die we met elkaar kunnen delen. Een ander positief punt: vanuit het hoofdkantoor wordt continuïteit gegarandeerd mocht ik langdurig afwezig zijn.

ZEKER Financiële Zorgverlening verwerkt uw persoonsgegevens op een veilige en zorgvuldige manier waardoor uw gegevens niet in handen kunnen komen van onbevoegden. Wij voldoen in de behandeling van uw persoonsgegevens tenminste aan de eisen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG/GDPR). Zie onze privacy-verklaring (te vinden in de footer van deze website).


BEKIJK OOK:

DIGITALE NIEUWSBRIEF!

ZEKER verstuurt periodiek een
digitale nieuwsbrief met informatie
over beschermingsbewind,
actualiteiten over ouderen,
regionale informatie.

NU INSCHRIJVEN

AANMELDEN

U kunt direct online een verzoek
voor onderbewindstelling
aanvragen.

Vul nu het formulier in.

NU AANMELDEN

7 ZEKERHEDEN

Met de 7 Zekerheden
willen we ons onderscheiden
in de markt: landelijke dekking,
vertrouwd, kwaliteit, duidelijkheid,
transparantie, continuïteit, controle.

LEES SNEL VERDER