Kim Janssen Duijghuijsen

Home/Kim Janssen Duijghuijsen
Kim Janssen Duijghuijsen

Kim Janssen Duijghuijsen

Zeker Financiële Zorgverlening

Functie:

Bewindvoerder

Regio Drechterland, Enkhuizen, Hoorn, Medemblik, Wervershoof, Andijk, Wognum en Stede Broec

Bereikbaar

Ma t/m do
09.00 - 13.00 uur

Contact

085-7732241
kim@zekerfz.nl

Postadres (hoofdkantoor)

Postbus 50099
1305 AB Almere
noord-holland Nederland

Kim Janssen Duijghuijsen - bewindvoerder in regio West-Friesland

Ik ben Kim Janssen Duijghuijsen, beschermingsbewindvoerder bij ZEKER Financiële Zorgverlening in regio West-Friesland (Drechterland, Enkhuizen, Hoorn, Medemblik, Wervershoof, Andijk, Wognum en Stede Broec).

Na de HBO-opleiding sociaal juridische dienstverlening ben ik bijna 8 jaar werkzaam geweest bij een woningcorporatie. Hier maakte ik in de praktijk kennis met de verschillende doelgroepen die door schulden of lichamelijke en/of geestelijke beperking (tijdelijk) niet meer hun eigen financiële zaken kunnen regelen. Door met deze mensen in gesprek te gaan heb ik gemerkt dat hier mijn hart ligt.

Beschermingsbewind is een oplossing om deze personen de zorg voor hun financiën uit handen te nemen. Daarom heb ik via ZEKER Financiële Zorgverlening de post-HBO Financieel Zorgverlener specialisatie beschermingsbewind gevolgd en ben ik aan de slag gegaan als bewindvoerder.

Ik heb me aangesloten bij ZEKER Financiële Zorgverlening omdat dit voor mij een goede combinatie is: ik werk zelfstandig als bewindvoerder in West- Friesland. Mijn klanten hebben een vast aanspreekpunt, en daarnaast een betrouwbare organisatie met veel ervaring.

ZEKER Financiële Zorgverlening verwerkt uw persoonsgegevens op een veilige en zorgvuldige manier waardoor uw gegevens niet in handen kunnen komen van onbevoegden. Wij voldoen in de behandeling van uw persoonsgegevens tenminste aan de eisen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG/GDPR). Zie onze privacy-verklaring (te vinden in de footer van deze website).


BEKIJK OOK:

DIGITALE NIEUWSBRIEF!

ZEKER verstuurt periodiek een
digitale nieuwsbrief met informatie
over beschermingsbewind,
actualiteiten over ouderen,
regionale informatie.

NU INSCHRIJVEN

AANMELDEN

U kunt direct online een verzoek
voor onderbewindstelling
aanvragen.

Vul nu het formulier in.

NU AANMELDEN

7 ZEKERHEDEN

Met de 7 Zekerheden
willen we ons onderscheiden
in de markt: landelijke dekking,
vertrouwd, kwaliteit, duidelijkheid,
transparantie, continuïteit, controle.

LEES SNEL VERDER