Ellen Soppe

Ellen Soppe

Zeker Financiële Zorgverlening

Functie:

Bewindvoerder

Regio Oldambt, Stadskanaal, Veendam, Aa en Hunze

Bereikbaar

Ma t/m vr
9.00 - 16.00 uur

Contact

085-7732256
ellen@zekerfz.nl

Postadres (hoofdkantoor)

Postbus 50099
1305 AB Almere
groningen, drenthe Nederland

Ellen Soppe - bewindvoerder regio Oldambt, Stadskanaal, Veendam, Aa en Hunze

Ik ben Ellen Soppe, beschermingsbewindvoerder bij ZEKER Financiële Zorgverlening in de regio Oldambt, Stadskanaal, Veendam, Aa en Hunze.

Na mijn studie Sociaal Juridische Dienstverlening ben ik in 2008 gestart als beschermingsbewindvoerder bij een groot advocaten- en notarissenkantoor in Noord-Nederland. Naast mijn werkzaamheden daar heb ik mijn studie Nederlands recht afgerond.

Door mijn reeds opgedane ervaring en juridische kennis ben ik een beschermingsbewindvoerder die weet wat er moet gebeuren om de financiën op orde te brengen en te houden. Echter het uitvoeren van het bewind doe je niet alleen. De samenwerking met de klant, zijn of haar familie en de instanties is erg belangrijk. Samen maak je er namelijk wat van!

Omdat het vak beschermingsbewind goed bij mij past, heb ik mij aangesloten als franchisenemer bij ZEKER Financiële Zorgverlening. Door dit concept kan ik mijn werk zelfstandig optimaal uitvoeren en het maatwerk bieden wat ik erg belangrijk vind. Een klant heeft mij als persoonlijke bewindvoerder met regionale kennis.

Een bewindvoerder van ZEKER heeft een gedegen opleiding en wordt jaarlijks bijgeschoold. Bovendien kan ik terugvallen op een deskundige helpdesk. En bij langdurige afwezigheid van een bewindvoerder is er waarneming vanuit het hoofdkantoor. De kwaliteit is verzekerd door het toezicht van de rechter en het lidmaatschap van de BPBI.

ZEKER Financiële Zorgverlening verwerkt uw persoonsgegevens op een veilige en zorgvuldige manier waardoor uw gegevens niet in handen kunnen komen van onbevoegden. Wij voldoen in de behandeling van uw persoonsgegevens tenminste aan de eisen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG/GDPR). Zie onze privacy-verklaring (te vinden in de footer van deze website).


BEKIJK OOK:

DIGITALE NIEUWSBRIEF!

ZEKER verstuurt periodiek een
digitale nieuwsbrief met informatie
over beschermingsbewind,
actualiteiten over ouderen,
regionale informatie.

NU INSCHRIJVEN

AANMELDEN

U kunt direct online een verzoek
voor onderbewindstelling
aanvragen.

Vul nu het formulier in.

NU AANMELDEN

7 ZEKERHEDEN

Met de 7 Zekerheden
willen we ons onderscheiden
in de markt: landelijke dekking,
vertrouwd, kwaliteit, duidelijkheid,
transparantie, continuïteit, controle.

LEES SNEL VERDER