Jozine Bos

Jozine Bos

Zeker Financiële Zorgverlening

Regio - diverse

Bereikbaar

Ma, di, do, vr
9.00 - 12.00 uur

Contact

085-7732263
jozine@zekerfz.nl

Postadres (hoofdkantoor)

Postbus 50099
1305 AB Almere
utrecht Nederland

Jozine Bos - beschermingsbewindvoerder

Mijn naam is Jozine Bos, beschermingsbewindvoerder bij ZEKER Financiële Zorgverlening. Na een studie Schuldhulpverlening en Bewindvoering ben ik In 2011 als beschermingsbewindvoerder gestart bij een klein kantoor met de unieke kans om het vak goed te leren.

Respect, betrokkenheid, integriteit en samen met u als klant vooruit kijken naar de toekomst zijn belangrijke uitgangspunten om een vertrouwde samenwerking met financiële rust en stabiliteit te creëren.

Een stevige en evenwichtige persoonlijkheid in combinatie met de financiële vaardigheden en uitgebreide kennis van de sociale kaart, geven mij de uitdaging om u hulp te bieden bij uw financiën.

ZEKER Financiële Zorgverlening


Door verplichte eisen van allerlei instanties, bezuiniging in de zorg en toenemende werkdruk waaraan beschermingsbewindvoerders moeten voldoen heb ik mij vanaf 1 augustus 2016 als zelfstandig bewindvoerder bij de franchiseorganisatie ZEKER Financiële Zorgverlening aangesloten.

Bij ZEKER heeft u als klant de voordelen van een persoonlijke bewindvoerder in combinatie met alle voordelen van een grote solide organisatie. U kunt bijvoorbeeld ook ‘online’ meekijken via het kasboek en bij afwezigheid tijdens ziekte of vakantie is continuïteit voor u gewaarborgd vanuit het hoofdkantoor.

BEKIJK OOK:

DIGITALE NIEUWSBRIEF!

ZEKER verstuurt periodiek een
digitale nieuwsbrief met informatie
over beschermingsbewind,
actualiteiten over ouderen,
regionale informatie.

NU INSCHRIJVEN

AANMELDEN

U kunt direct online een verzoek
voor onderbewindstelling
aanvragen.

Vul nu het formulier in.

NU AANMELDEN

7 ZEKERHEDEN

Met de 7 Zekerheden
willen we ons onderscheiden
in de markt: landelijke dekking,
vertrouwd, kwaliteit, duidelijkheid,
transparantie, continuïteit, controle.

LEES SNEL VERDER