Jos Haas

Jos Haas

Zeker Financiële Zorgverlening

Regio Drenthe (Emmen, Coevorden, Borger-Odoorn)

Bereikbaar

Ma t/m vr
10.00 - 15.00 uur

Contact

085-7732250
jos@zekerfz.nl

Postadres (hoofdkantoor)

Postbus 50099
1305 AB Almere
drenthe Nederland

Jos Haas - bewindvoerder en mentor regio Drenthe

De wereld om ons lijkt steeds sneller te gaan. Steeds meer mensen hebben moeite om de financiën bij te houden. Dit kan te maken hebben met hoge leeftijd of aandoeningen zoals bijvoorbeeld Parkinson of Alzheimer. Daarnaast zijn er natuurlijk ook mensen die het gewoon lastig vinden om goed met geld om te gaan.

Mijn naam is Jos Haas, zelfstandig beschermingsbewindvoerder en mentor bij ZEKER Financiële Zorgverlening in de regio Drenthe (Emmen, Coevorden, Borger-Odoorn e.o.). Opgeleid als Sociaal Juridisch Dienstverlener, aangevuld met de post-HBO Financieel Zorgverlener, bescherm ik mensen die kwetsbaar zijn als het gaat om hun inkomsten en uitgaven.

Om niet in de schulden te komen, orde en rust te brengen en/of niet het slachtoffer te worden van financieel misbruik, is financiële bescherming soms zeer wenselijk. Deze bescherming wordt soms gezocht bij bekenden, maar vaak is het verstandig om onafhankelijke bescherming te zoeken.

Als beschermingsbewindvoerder is het mijn werk om mensen op financieel gebied te beschermen. Ik zorg voor een blijvend stabiele en veilige financiële situatie. Stabiel, omdat ik de vaste lasten betaal en zorg dat er geen (nieuwe) schulden ontstaan. Veilig, omdat mensen met verkeerde bedoelingen niet bij uw geld kunnen.

ZEKER Financiële Zorgverlening


Als zelfstandig ondernemer ben ik aangesloten bij de landelijk werkende organisatie ZEKER Financiële Zorgverlening. Hierdoor kan ik continuïteit in uw bescherming garanderen. Met een eigen inlogcode kunt u ook meekijken naar wat er met uw geld gebeurt. Via ZEKER ben ik altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, zodat ook voor u geen vraag onbeantwoord blijft. Ook wordt mijn werk elk jaar gecontroleerd door een accountant en de Rechtbank.

Wilt u beschermingsbewind aanvragen? Voor uzelf of iemand in uw omgeving of instelling? Ik kan u helpen met de aanvraag. Wilt u advies, meer informatie of een persoonlijk gesprek? Mijn contactgegevens vindt u links op uw scherm. U kunt natuurlijk ook direct het formulier hieronder invullen en verzenden. Dan neem ik contact met u op.


BEKIJK OOK:

DIGITALE NIEUWSBRIEF!

ZEKER verstuurt periodiek een
digitale nieuwsbrief met informatie
over beschermingsbewind,
actualiteiten over ouderen,
regionale informatie.

NU INSCHRIJVEN

AANMELDEN

U kunt direct online een verzoek
voor onderbewindstelling
aanvragen.

Vul nu het formulier in.

NU AANMELDEN

7 ZEKERHEDEN

Met de 7 Zekerheden
willen we ons onderscheiden
in de markt: landelijke dekking,
vertrouwd, kwaliteit, duidelijkheid,
transparantie, continuïteit, controle.

LEES SNEL VERDER