Janke Winter

Janke Winter

Zeker Financiële Zorgverlening

Regio Noordwest Friesland

Bereikbaar

Ma, di, do
9.00 - 14.00 uur
Wo, vr
9.00 - 12.00 uur

Contact

085-7732276
janke@zekerfz.nl

Postadres (hoofdkantoor)

Postbus 50099
1305 AB Almere
friesland Nederland

Janke Winter - bewindvoerder in regio Noordwest Friesland

Ik ben Janke Winter, beschermingsbewindvoerder bij ZEKER Financiële Zorgverlening in de regio Franeker, Harlingen, Bolsward, Sneek en omgeving.

Nadat ik mijn opleiding Sociaal Pedagogisch Hulpverlening had afgerond, ben ik bijna 20 jaar werkzaam geweest met kinderen en jongeren met verstandelijke beperking en/of psychiatrische problemen.

In dit werk heb ik gemerkt dat veel jongeren het moeilijk vinden hun financiële zaken op orde te houden. Ze hebben weinig gevoel met financiën, maar ook wordt onze maatschappij voor hen steeds ingewikkelder en digitaler. Daar hebben zij, en vele anderen, moeite mee. Het ontbreekt vaak aan overzicht en orde houden. En dat kan zorgen voor veel problemen.

De overheid stimuleert zelfredzaamheid. Ook ik geloof dat iedereen mogelijkheden en kwaliteiten heeft. Echter, niet iedereen kan zichzelf redden als het om financiële zaken gaat. Daarom heb ik de opleiding tot beschermingsbewindvoerder afgerond. Zo kan ik mensen die verstandelijk beperkt zijn, psychische problemen of schulden hebben begeleiden, zodat zij (financiële) rust krijgen en zich op andere dingen kunnen richten.

Ik ben sociaal en zet mij daarom in voor een goede samenwerking met alle betrokken partijen.

Ik geloof in kwaliteit, continuïteit en transparantie voor de klant. Daarom heb ik mij aangesloten bij de landelijk opererende franchise organisatie ZEKER Financiële Zorgverlening. ZEKER is een professionele partij. Ik kan op ze terugvallen bij ziekte of vakantie en ook stimuleren ze mij mijn kennis up-to-date te houden. Zo is mijn klant er ZEKER van dat zijn of haar financiële zaken goed geregeld worden.

Hebt u vragen? Neem gerust contact met mij op!

BEKIJK OOK:

DIGITALE NIEUWSBRIEF!

ZEKER verstuurt periodiek een
digitale nieuwsbrief met informatie
over beschermingsbewind,
actualiteiten over ouderen,
regionale informatie.

NU INSCHRIJVEN

AANMELDEN

U kunt direct online een verzoek
voor onderbewindstelling
aanvragen.

Vul nu het formulier in.

NU AANMELDEN

7 ZEKERHEDEN

Met de 7 Zekerheden
willen we ons onderscheiden
in de markt: landelijke dekking,
vertrouwd, kwaliteit, duidelijkheid,
transparantie, continuïteit, controle.

LEES SNEL VERDER